OZBILJNE TVRDNJE

Prinčeve Williama i Harryja ovo bi moglo dotući: Kontroverzni dokumentarac otkriva nove detalje o životu princeze Diane i paklu kroz koji je prolazila

03.05.2020 u 18:20

Bionic
Reading

Jedna od vodećih televizijskih produkcijskih kuća - DSP započela je sa snimanjem dokumentarnog serijala 'Being Me: Diana' koji će još jednom otvoriti bolne rane iz prošlosti. Dokumentarac koji je planiran u četiri nastavka pratit će borbu princeze s narušenim mentalnim zdravljem i poremećajem u prehrani, otkrit će nove pikantne detalje o nesretnom braku s princem Charlesom i pozabaviti se njezinim bolnim djetinjstvom

Prinčevi William i Harry mogli biti vrlo ljuti nakon što kontroverzni dokumentarac o njihovoj majci ugleda svjetlo dana. Prema pisanju portala The Sun, dokumentarni serijal 'Being Me: Diana' koji bi trebao stići na Netflix otkriva nove detalje o životu pokojne princeze Diane.

Riječ je o dokumentarcu koji snima televizijska tvrtka DSP, a navodno je planiran za Netflix, no još uvijek nije poznato hoće li se prikazivati na poznatom streaming servisu. Dokumentarac otkriva kako je princeza Diana bila očajna u braku s princem Charlesom zbog čega je patila od poremećaja hranjenja, što je već poznato javnosti, ali i kako je pokojna Lady Di bila toliko nesretna da je čak četiri puta pokušala dići ruku na sebe.

U dokumentarnom serijalu koji se sastoji od četiri epizode korištene su nikad viđene fotografije pokojne princeze od Walesa, snimljene prije njezine kobne smrti 1997., a prikazani su i intervjui s osobama bliskima Diani koji otkrivaju detalje njezine unutarnje bitke koju je vodila sve do odluke o razvodu koji se dogodio 1992.

Na dokumentarac zasigurno neće dobro reagirati britanska kraljevska obitelj koja godinama pokušava umiriti prašinu koja se digla oko Dianine smrti i optužbe javnosti da joj je udaja za princa Charlesa uništila život. Posebno bi bolan mogao biti za princa Harryja koji je u nekoliko navrata priznao kako mu gubitak majke još uvijek teško pada, kao i stalne glasine o njezinu životu koji intrigira ljude diljem svijeta.

Princ Harry također je surađivao s Netflixom na specijalu o poznatom crtanom liku Lokomotivi Tomici nakon njegove i Meghanine odluke o napuštanju kraljevske obitelji, a šuška se kako su vojvode od Sussexa trenutno u pregovorima s poznatim servisom glede budućih projekata, zbog čega je upitno hoće li ovim dokumentarcem Netflix htjeti riskirati prekid suradnje s britanskim princem.

Glasnogovornica tvrtke Endemol Shine, matične tvrtke DSP-a, rekla je za The Sun: 'Ovdje nije slučaj o naručenom serijalu, a sve što on donosi već je javno dostupno'.