oporavlja se

Potez koji je zbunio javnost: Znači li ovo da Kate Middleton neće biti do lipnja?

06.03.2024 u 20:02

Bionic
Reading

Kate Middleton glavna je ličnost godišnje smotre vojnika na Paradi konjičke garde u Londonu, no izostanak njezinog imena s godišnjeg programa navelo je mnoge na razmišljanje

Koliko je Kate Middleton važna svjetska ličnost potvrdilo je tek njezino izbivanje. Nekoliko tjedana nakon njezine misteriozne operacije abdomena i još misterioznijeg oporavka, mnogi su se zapitali u čemu je problem i zašto palača ne otkrije o kakvom se zdravstvenom problemu radi, a sada je situaciju dodatno 'potpalila' činjenica da je njezino ime izostavljeno s programa događaja koji je zakazan tek u lipnju!

Kate Middleton bila je navedena na službenim stranicama vojske kao voditeljica godišnje smotre vojnika na Paradi konjičke garde u Londonu 8. lipnja, no sada je njezino ime uklonjeno sa službenih stranica.

Iako se njezin povratak najavljuje u travnju, ovaj je potez pobudio glasine da će se Middleton oporavljati duže od predviđenog te da je nećemo vidljeti sve do iza Parade.

Zasad nije poznato ni hoće li Kate uopće stići na događaj koji ove godine predvodi Irske garde koje je ona počasna pukovnica te je zbog toga trebala predvoditi cijelu paradu... Uz to, običaj je da se uz počasnu predvodnicu na konjima pokažu i ostali članovi kraljevske obitelji, ali trenutno nije poznato ni hoće li kralj Charles, koji se liječi od raka, moći sudjelovati u ovogodišnjoj svečanosti.

neki ih ne vole

Kate Middleton u efektnom stajlingu prigrlila hit cipele sezone - obožavane balerinke

Pogledaj galeriju