SPREMAN ZA ŠALU

Princ William pretvarao se da je poni i do suza nasmijao Britaniju

20.12.2017 u 17:17

Bionic
Reading

Nakon što je sinoć na ITV1 prikazana ovogodišnji kraljevski zabavni program Royal Variety Performance, koji se u Londonu održao krajem studenoga, gledatelje širom Velike Britanije oduševila je scena s princom Williamom, koji je na zahtjev voditeljice i djevojčice na pozornici u kraljevskoj loži spremno ustao i odglumio konja u galopu

Galop je, inače, zaštitni znak emisije britanske komičarke Mirande Hart, koja je vodila ovogodišnji Royal Variety Performance u londonskom Palladiumu 24. studenoga. 

'Kakva legenda!', komentirali su Britanci masovno po društvenim mrežama nakon što su sinoć pogledali prijenos programa u kojem u jednom trenutku princ William pokazuje zaigranu stranu i poskakuje kao poni. Učinio je to na zahtjev djevojčice s kojom je voditeljica Miranda Hart razgovarala na pozornici, a koja se Williamu obratila riječima:

'Gospodine, hoćete li galopirati s nama?'

Princ William najprije je prekrio oči rukom, a potom, smijući se, ustao i odglumio poznati galop. Do njega je sjedila Kate Middleton kojoj se samo na trenutak na licu ukazala briga oko toga kako će joj suprug riješiti tu situaciju. Kad je odgalopirao, pridružila se sveopćem pljesku i smijanju publike. 

Princ William i Kate Middleton na Royal Varietyju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je posljednji put na Royal Variety Performanceu bio 2014., kad je vojvotkinja od Cambridgea bila trudna s princezom Charlotte. Ove godine, kada očekuje treće dijete, za zabavu je odabrala dugačku haljinu Jenny Packham. 

  • +42
Kate Middleton i princ William