što ga je naljutilo?

Pokazao oštru stranu: Princ William pred svima je održao bukvicu budućem kralju

15.10.2023 u 12:46

Princ William i princ George

Izvor: Profimedia / Autor: Pascal GUYOT / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Desetogodišnji princ George na stadionu je svojim ponašanjem zavrijedio očevu lekciju, koji je do kraja utakmice zadržao ozbiljan izraz lica

Na subotnjoj utakmici Svjetskog prvenstva u ragbiju, princ William pokazao je svoju oštriju stranu te odlučno prekorio 10-godišnjeg Georgea, svog budućeg nasljednika na britanskom tronu.

Na fotografijama koje je objavio Page Six, princ od Walesa je pokazivao prstom prema svom desetogodišnjem sinu dok su zajedno pratili susret između Walesa i Argentine na stadionu Stade de Marseille u Francuskoj.

Nije sasvim jasno što je maleni princ mogao učiniti da zasluži takav ukor, no William je zadržao ozbiljan izraz lica tijekom cijele utakmice.

  • +7
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Suzanne Plunkett/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predstavnici aktualnog prijestolonasljednika nisu željeli komentirati ove ljutite geste Williama, a mediji nagađaju da bi uzrok njegovom neuobičajeno mrgodnom izrazu lica mogla biti i loša igra engleske reprezentacije.

Princ William i Kate Middleton često ističu da svoju djecu odgajaju s nježnošću i razumijevanjem, a povremeno ih možemo vidjeti kako u javnosti s njima jasno komuniciraju granice i pravila ponašanja.

TROOPING THE COLOUR

Stižu prve fotografije: George, Charlotte i Louis glavne zvijezde i ovogodišnje proslave

Pogledaj galeriju

No, to je znatno češći slučaj s petogodišnjim Louisom, miljenikom javnosti sklonim nestašluku, nego što je s budućim britanskim kraljem koji oduvijek pokazuje odmjerenost i držanje sukladno svom statusu.