pomalo grub izbor

Princeza Charlotte njeguje sportski duh, a ovo su sportovi kojima se bavi

11.10.2023 u 06:07

Bionic
Reading

U podcastu Mikea Tindalla gostovali su Kate Middleton, princ William i princeza Anne otkrivši detalje o sportskim navikama malene princeze. Iako naizgled krhka djevojčica, Charlotte voli sportove, a posebice one u kojima se ističe borbeni duh

Princeza Charlotte ove godine je na Wimbledonu svojim strastvenim navijanjem potvrdila koliko voli tenis, ali i sport općenito. Cijela obitelj rado sudjeluje u različitim sportskim aktivnostima kojima ispunjavaju slobodno vrijeme, a princ William i Kate Middleton otkrili su u podcastu Mikea Tindalla koji je sport najdraži simpatičnoj princezi.

Iako podcast 'The Good, The Bad & The Rugby' postoji već nekoliko godina, Tindall još nije ugostio tako ekskluzivne goste poput članova kraljevske obitelji.

Kate i William dotaknuli su se tjelesne aktivnosti u školama pa je princeza od Walesa otkrila da je sport u školskim ustanovama danas drugačiji. Ispričala je da je tijekom njezina školovanja izbor za djevojke bio puno uži, a Charlotte danas može izabrati nešto za sebe iz puno veće ponude aktivnosti.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

'Stvarno je sjajno vidjeti djevojke kako sada igraju ove timske sportove. Kada sam odrastala, ragbi i nogomet nisu bili u školi, ali Charlotte sada igra oba sporta', ispričala je omiljena britanska princeza, dodavši da je lijepo vidjeti da se djevojke bave time te da već sada vidi sportsku budućnost 8-godišnje kćeri.

Princeza Anne nadovezala se na temu sporta tijekom odrastanja te ispričala simpatičnu anegdotu otkrivši da se nekada utrkivala s mladim princem Williamom u Balmoralu. Danas 73-godišnjakinja šali se da je to bila jedina atletska disciplina u kojoj je bila dobra.

'Bio si prilično brz. Pogled koji si imao na licu bio je prilično zastrašujući', rekla je Williamu.