OPOVRGNUO IZREČENO

Princ William pojavio se s Kate Middleton prvi put u javnosti nakon eksplozivnog intervjua i prekinuo šutnju: 'Moja obitelj nije rasistička'

11.03.2021 u 13:09

Bionic
Reading

Britanski princ William prvi je član kraljevske obitelji koji je odlučio javno progovoriti o optužbama svog brata, princa Harryja i šogorice Meghan Markle, izrečenim u bombastičnom dvosatnom intervjuu s Oprah Winfrey

U dvosatnom intervjuu odbjegli kraljevski par progovorio je o brojnim problemima u britanskoj kraljevskoj obitelji, a na izrečene optužbe na njihov račun britanski princ William više nije mogao šutjeti.

U svom obraćanju javnosti tijekom novog kraljevskog angažmana, vojvoda od Cambridgea inzistirao je na tome da njegova obitelj nije rasistički nastrojena, kako su u intervjuu za Oprah tvrdili princ Harry i Meghan Markle, također otkrivši kako od njegova emitiranja još uvijek nije razgovarao s bratom, no to u narednim danima planira ispraviti.

  • +4
Princ William i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tvrdnja para da je stariji član kraljevske obitelji izrazio zabrinutost zbog izgleda boje kože Harryjeva i Meghaninog sina Archieja ujedno je najštetnija tvrdnja izrečena u intervjuu Harryja i Meghan, a koja ozbiljno prijeti reputaciji Windsorovih u svijetu.

Williamovo obraćanje javnosti na temu intervjua dogodilo se tijekom njegova novog kraljevskog angažmana sa suprugom Kate Middleton, a u kojemu su promovirali svoju inicijativu za mentalno zdravlje djece.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

U intervjuu s Oprah Winfrey, o kojem svijet ne prestaje brujati, Williamova šogorica također se dotaknula njegove supruge Kate Middleton izjavivši kako ju je uspjela rasplakati prije vlastitog vjenčanja 2018. godine.

Izvještaji tabloida o svađi Kate i Meghan oko cvjetnih haljina prije kraljevskog vjenčanja 2018. godine bili su samo djelomični, kazala je Meghan u velikom intervjuu koji je dala Oprah Winfrey, dodavši da je zapravo ona bila ta koja je natjerana u plač.

'Ne govorim to kako bih bilo koga omalovažavala, jer bio je to zaista naporan tjedan. Nekoliko dana prije vjenčanja bila je uznemirena zbog nečega. Da, problem je bio vezan uz cvjetne haljine', rekla je Meghan.

Nakon prepirke, za koju kaže da ju je rasplakala, Meghan je rekla Oprah da joj se Kate ispričala rukom ispisanom porukom i cvijećem.

'Učinila je ono što bih i sama učinila da znam da sam nekoga povrijedila, zar ne, da jednostavno preuzmem odgovornost za to', rekla je vojvotkinja, dodajući kako nije pošteno ulaziti u detalje jer se Kate ispričala.