OČINSKA ULOGA

Princ William o svoje troje djece: 'Oni su nepredvidljivi'

24.01.2019 u 19:45

Bionic
Reading

Tijekom svog gostovanja na ekonomskom forumu u Davosu princ William dotaknuo se i jednog aspekta privatnog života. Kratko je pričao o svojoj dječici koju dijeli sa suprugom Kate Middleton

Vojvotkinja Kate Middleton glasi za uzornu, brižnu i vrlo snalažljivu majku, a nije rijetkost ni da princa Williama vidimo kako se dobro snalazi u očinskoj ulozi, vodeći brigu o svojim preslatkim nasljednicima.

Ipak petogodišnji princ George, trogodišnja princeza Charlotte i devetomjesečni Louis ponekad svojim roditeljima znaju zadavati prave muke, a to je sada otkrio njihov tata.

  • +4
Princ William s princem Georgeom i princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na pozornici ekonomskog foruma u švicarskom Davosu, britanski prijestolonasljednik dotaknuo se svoje dječice i kratko pričao o roditeljskoj ulozi. Dok je njegov sugovornik opisivao kako je bilo na snimanju dokumentarca o planeti Zemlji i glečerima koji su im zadavali mnogo problema, princ William nadovezao se šaljivom dosjetkom.

  • +20
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Izgleda da su glečeri kao djeca, potpuno nepredvidljivi', kazao je 36-godišnji princ i time nasmijao sve prisutne u konferencijskoj dvorani.