DUHOVITI NASLJEDNIK

Princ William javno se našalio na račun svoje ćelavosti

01.08.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Iako bi možda pomislili da je budući britanski kralj uštogljen poput većine članova kraljevske obitelji, prevarili bi se. S godinama je princ William sve opušteniji u javnosti, a nisu mu strane ni pošalice, osobito na vlastiti račun

Proteklog vikenda 41-godišnji princ William gostovao je u najnovijoj epizodi Sorted Food, koja se može pogledati na YouTubeu, a tema je bila dodjela Eartshot nagrada.

Tijekom snimanja prikazano je stvaranje biljnog Earthshot Burgera putem revolucionarne tehnologije, a ono što je sve ostavilo bez riječi bilo je njegov dolazak u jedan od pokretnih kombija u kojem je osobno kupcima pripremio burgere.

Tom prigodom im je objasnio o kakvim je nagradama riječ.

  • +12
Kate Middleton i Princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

'Ne znam jeste li čuli za Earthshot nagrade, no to je inicijativa koju sam pokrenuo prije neke dvije godine, no na istoj smo radili čak četiri godine. U doba kada smo počeli imao sam još kosu', nabacio je princ William šalu na vlastiti račun i dodao: 'Osmišljena je kao ekološka nagrada koja se bavi najvećim svjetskim ekološkim problemima.'

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

Budući da više ne može, i da hoće, prikriti gubitak kose na tjemenu, princu Williamu odavno nije strano našaliti se na vlastiti račun. To je već napravio 2017. tijekom posjeta centru koji nudi holističku uslugu oporavka onima koji su ovisni o drogama i alkoholu, kao i beskućnicima.

Tada je frizeru koji je bio tamo rekao: 'Nemam previše kose, stoga ti ne mogu dati puno posla.'