Svi kažu da je tatina kopija

Mali princ slavi 10. rođendan: Nova Georgeova fotografija oduševila mnoge

22.07.2023 u 16:40

Bionic
Reading

Prošlo je već deset godina otkako je cijeli svijet željno iščekivao rođenje prvoga djeteta princa Williama i njegove supruge Kate Middleton. Prestolonasljednik britanske krune, princ George rodio se 22. srpnja 2013. godine u 16 sati i 24 minuta u bolnici sv. Marije u Londonu

Od tada je mali princ George često u fokusu i oduševljava ljude diljem svijeta svojim ponašanjem na službenim događajima.

Kensingtonska palača povodom njegovog rođendana objavila je novu fotografiju, a snimila ga je uvažena britanska fotografkinja Millie Pilkington u Windsoru ranije ovoga mjeseca. 'Danas 10! Želimo princu Georgeu vrlo sretan rođendan, napisano je uz fotografiju na službenim profilima društvenih mreža princa i princeze od Walesa.

Na fotografiji nasmiješeni George na fotografiji sjedi na stepenicama ispred kraljevskog dvorca u ležernoj odjevnoj kombinaciji - svijetloj kariranoj košulji zavrnutih rukava, chino hlačama i tamnosmeđim cipelama od velur kože brenda Papouelli.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, George je unuk kralja Charlesa III. te drugi u redu za britansko prijestolje, nakon oca Williama.

  • +9
Princ George i princeza Charlotte na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia