lady amelia spencer

Nećakinja princeze Diane udala se u Africi, no poznati bratići nisu prisustvovali

22.03.2023 u 09:28

  • +5

Lady Amelia Spencer

Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Kći Earla Spencera, Dianinog mlađeg brata i bivše manekenke Victorije Lockwood udala se za dugogodišnjeg partnera u blizini Cape Towna. Lady Amelia Spencer odabrala je posebnu lokaciju koja puno znači njoj i njezinom suprugu Gregu Mallettu, a on je priznao kako je oduvijek znao da je ona njegova djevojka iz snova

U ljeto 2020. godine Greg Mallett zaprosio je Lady Ameliju Spencer i nakon tri godine dočekao da postane njegova suprrga. Nećakinja princeze Diane udala za svog zaručnika Grega Malletta u Južnoj Africi na elegantnoj svadbenoj ceremoniji koja je održana na mjestu koje za par ima posebno značenje.

'Puno znači udati se ovdje. Odrastajući ovdje zajedno zadnjih 14 godina, sva moja i Gregova najsretniji zajednički trenutci su ovdje. Sada je još posebnije', rekla je Amelia uslijed njihove spektakularne ceremonije na vrhu planine u blizini Cape Towna.

Sretnom paru na njihov veliki dan pridružili su se članovi obitelji, uključujući njezinu sestru blizanku Lady Elizu, stariju sestru Lady Kitty i mlađeg brata Samuela, no bratići William i Harry nisu se pridružili velikom danu svoje sestrične.

Dan vjenčanja odvio se tri godine nakon što je fitness instruktor Greg zaprosio Ameliju u Clouds Estateu u Stellenboschu u Južnoj Africi 22. srpnja 2020, a uzbuđeni mladoženja tada je rekao kako je oduvijek znao da želi oženiti Ameliju, bez obzira na to koliko mlad je bio kada su se upoznali. Oduvijek je znao da je to djevojka njegovih snova.

Zaljubljeni Greg često na Instagramu pokazuje koliko je zaljubljen u Dianinu nećakinju pa često objavljuje njezine fotografije ispod kojih piše zaljubljene posvete. Tako je objavio i fotografiju iz Južne Afrike na kojoj Amelia nosi dugu haljinu u boji šampanjca, a on tamnoplavo elegantno odijelo.

POPUT MODERNE PRINCEZE

Bajkovito zimsko vjenčanje: Romantična vjenčanica bivše djevojke princa Williama savršeno prezentira tu modnu priču

Pogledaj galeriju