šuška se, šuška

Palača reagirala na glasine o rastavi princa Alberta i princeze Charlene

22.03.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Glasine o razvodu princa Alberta i princeze Charlene traju već godinama, a princezin izostanak s Albertovog rođendana samo je dodatak sumnji. Ako par rijetko daje izjave o tome, palača je napravila neočekivanu iznimku i komentirala situaciju

Godinama se priča kako brak princa Alberta i princeze Charlene s vremenom tone sve dublje i dublje, a francuski magazin 'Royaute' nedavno je objavio da je stigao kraj i da je par u procesu rastave. Kako bi se ušutkala javnost i utišale negativne priče, palača je morala reagirati.

'Kneževa palača u Monaku demantira 'zlonamjerne' glasine o razdvajanju princa Alberta i princeze Charlene', stoji u priopćenju na društvenim mrežama.

Na taj način palača je još jedanput stvorila privid da je par u najboljim odnosima te je odbacila glasine koje su sve glasnije od sredine ožujka. Sredinom ožujka, nakon što je Albert samo mahnuo s balkona palače sa svojom djecom, princezom Gabriellom i princem Jacquesom, povodom svog 65. rođendana, javnost je ozbiljno pomislila da je riječ o znakovitom odsustvu princeze.

Međutim, u službenom priopćenju, palača je kasnije podijelila sažetak Albertova rođendana prema kojem je on ručao sa svojom suprugom, princezom Charlene, i njihovom djecom te su se kasnije uputili na predstavu povodom njegovog rođendana.

  • +10
Princeza Charlene i princ Albert II Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia