odgoj middletonovih

Princ William i Kate Middleton prihvatili su moderan način odgajanja djece, što se razlikuje od načina na koji su odgajani William i Harry

29.12.2022 u 11:05

Bionic
Reading

Princ Louis rastopio je srca tijekom blagdana, a svima su dobro poznate i vragolaste scene princa Georgea. Iako su kraljevske krvi, odrastanje djece princa Williama i princeze Kate Middleton posve je uobičajeno. Stručnjaci tvrde da je Kate prenijela odgoj kakav je naučila od svojih roditelja, za koje govori da su joj najbolji prijatelji

Nakon što je dokumentarac na Netflixu dao malo detaljniji uvid u odgoj djece na britanskom dvoru, primjećujemo da su prinčevi George i Louis te princeza Charlotte puno prisniji sa svojim roditeljima pa i puno opušteniji. Stručnjaci tvrde da je to zbog utjecaja Kate Middleton i modela odgoja koji je naslijedila od svojih roditelja.

'Princ William i princeza od Walesa usvojili su 'model Middleton roditeljstva' i žele da ih njihova djeca vide kao najbolje prijatelje', tvrdi stručnjak.

Kraljevski stručnjak Duncan Larcombe istaknuo je kako je očito da su inspiraciju dobili od Kateinih roditelja Carole i Michaela koji su odgoju pristupali opuštenije od kraljevske obitelji pa je Kate u vrlo bliskim odnosima sa svojim roditeljima, što potvrđuje i podatak da je Kate u ranim dvadesetima ubrojila je majku i oca na popis svojih najboljih prijatelja.

Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, odgoj princa Georgea sliči odgoju princa Williama. Najstariji je pa i mora biti ozbiljniji od sestre i brata. Iako navodno već zna svoju značajnu ulogu koju će jednog dana obavljati, Kate i William ne žele da Georgea već sada opterećuje taj osjećaj.

  • +11
Britanska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate i William nedavno su donijeli vrlo hrabru odluku da se presele u Windsor kako bi imali mirniji život u kojem nisu mogli uživati u središtu Londona. Odlučili su se i za različite škole od onih koje su pohađali William i Harry. Djeca su upisana u 'Lambrook School', a, sudeći po programu, sva djeca bi uživala pohađati takvu školu. Moć će sudjelovati u razbim aktivnostima poput pčelarstva i ronjenja, a škola je poznata i po večerima Harryja Pottera.

Premda žive život i odrastaju pod stalnom pozornosti medija te moraju pohađati različita okupljanja, djeca ipak žive mirniji život.