poklon od srca

Skromno i slatko: Naušnice koje je princ William poklonio Kate za Božić imaju prihvatljivu cijenu

27.12.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Poznato je da Kate Middleton rasproda što god da obuče, a ovaj put riječ je o posebnom modnom dodatku. Za Božić je od princa Williama dobila prekrasne pozlaćene naušnice koje je odmah uklopila u svoj božićni outfit, a samo su sekunde bile potrebne da njezine obožavateljice pokupuju cijelu zalihu

Princ William nije od onih bogataša koji svojim suprugama poklanjaju skupocjene ekstravagantne poklone. Draži su mu skromniji pokloni od srca, a koje pomno bira prema ukusu svoje ljupke supruge princeze Kate Middleton. Oni koji bi si mogli priuštiti baš sve, ipak biraju skromnost.

Prilikom mise na božićni dan Kate je oduševila u kaputu s potpisom Alexandera McQueena prekrasne zelene nijanse s kojim je savršeno sparila Philip Treacy šešir i čizme na visoku potpeticu. Cijelom božićnom outfitu pridružila je i Williamov poklon.

Riječ je o pozlaćenim naušnicama popularnog francuskog brenda Sezane.

Cijena naušnica je 95 eura, no rasprodane su u roku od nekoliko minuta nakon što ih je Kate nosila na Božić. Prekrasne 'Dina' naušnice sadrže grozdove zelenih i plavih dragulja, što ih čini savršenim dodatkom svakom svečanom look-u.

Britanska princeza je i inače velika obožavateljica brenda pa često nosi njihove komade.

Nema sumnje da je veliki pobornik ekološki prihvatljivih materijala brenda, princezina garderoba osim toga uključuje bezvremenske bijele Sézane košulje, upečatljive komade iz njihove kolekcije nakita i modnih dodataka.

Uz Kate, pozornost su privukli i prinčevi George i Louis i princeza Charlotte koja je nosila bordo kaputić sa svečanog božićnog koncerta.

  • +11
Britanska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia