SVE JE POD POVEĆALOM

Princ Louis slavi 6. rođendan, hoće li se Kate i William držati tradicije?

22.04.2024 u 22:50

Bionic
Reading

Obožavatelji britanske kraljevske obitelji s nestrpljenjem iščekuju sutrašnji dan, koji je u Velikoj Britaniji itekako poseban, budući da sutra svoj 6. rođendan slavi najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton, princ Louis

Zbog svega što se proteklih mjeseci događa iza zatvorenih vrata britanske kraljevske obitelji, sasvim je opravdano da obožavatelji iste itekako strahuju od bilo kakvih novosti. No, sutrašnji dan biti će uistinu poseban za sve, budući da se 23. travnja obilježava jedan rođendan.

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton, princ Louis, sutra će proslaviti svoj veliki, 6. rođendan, a ono što svi s nestrpljenjem očekuju je i njegova nova fotografija, kojom bi princ i princeza od Walesa zadržali tradiciju.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Naime, još od rođenja najstarijeg djeteta, princa Georgea, Kate i William za svaki rođendan svojih nasljednika objavljuju njihove portrete, kojeg javnost s oduševljenjem dočekuje.

Budući da se posljednjih mjeseci bori s karcinomom, zbog čega se podvrgnula i preventivnoj kemoterapiji, sve zanima hoće li Kate Middleton zbog svega prekinuti tradiciju i ove godine obožavatelje uskratiti za jednu novu fotografiju nestašnog dječaka, koji je odavno postao miljenik cijele nacije, a za koju će biti sama zaslužna.

  • +9
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Kate Middleton odavno je javno rekla kako je zaljubljenica u fotografiju te samu sebe smatra amaterskim fotografom, no, već je pokazala da ima 'dobro oko' za detalje.

No, zbog posljednje objavljene fotografije povodom Majčinog dana doživjela je popriličnu osudu javnosti, ali i medija, budući da se malo zaigrala u fotošopu. Kao odgovor na svoju pogrešku, Kate je tada javno priznala da je ona glavni krivac za sve, a potom je otkrila i ono što je tajila - da boluje od karcinoma.

Posljednje tjedne oporavlja se okružena svojim najdražima, a najveća su joj radost upravo njezina djeca.