james middleton

Brat Kate Middleton u nevolji: Susjed mu je postao glavni neprijatelj

22.04.2024 u 12:35

Bionic
Reading

27-godišnji brat Kate Middleton veliki je zagovornik mentalnog zdravlje, no njegov mir sada narušava susjed koji prijeti čitavoj obitelji

James Middleton stanovnik je sela Stanford Dingley, no idila engleskog sela narušena je neslaganjem sa susjedom s kojim Middleton nikako ne može pronaći zajednički jezik.

Kako prenose strani mediji, 65-godišnji David Alderton postavio je zlonamjerne plakate po njihovom selu, a na plakatima navodno diskreditira 37-godišnjeg Jamesa.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Aldertona smeta buka koja dolazi s Middletonove farme, a već je nekoliko puta javno optužio susjeda da stvara zagađenje koje uništava okoliš.

Stvari su postale toliko ozbiljne da je Alderton postao pravi 'susjed iz noćne more' koji je Jamesu direktno i zaprijetio rekavši da će 'stvari postati brutalne', zbog čega je James navodno tražio da komuniciraju samo putem e-pošte ili lokalnog vijeća.

'Gospodin Alderton ima povijest sporova sa susjedima u selu. Godine 2017. poduzeo je pravni postupak protiv župnog vijeća i jednog župljana, te je zastrašivao mještane zbog prigovora na niz zahtjeva za planiranje, koji su svi odbijeni', izjavio je James Middleton ranije.

Alderton je inače voditelj trgovine motociklima, a u veljači 2023. za DailyMail je komentirao čitavu situaciju s bratom vojvotkinje.

'To su prastari, bučni, prljavi, smrdljivi strojevi, stari Massey Fergusoni, stara vršilica, strojevi za sječu drva, što god hoćete. To je farma pa pretpostavljam da misli da se osjeća opravdanim što ima poljoprivredne strojeve čak i ako su zapušteni, ali on ima dužnost brinuti se za svoje susjede i okoliš – to ne bi trebalo utjecati na ljude u blizini', rekao je tada.

DOK SE KATE OPORAVLJA

Pippa Middleton hvali se zavidnom figurom dok uživa s djecom daleko od Londona

Pogledaj galeriju