u očinskoj dužnosti

Princ Harry otkrio kako provodi vrijeme s djecom, ali i koje aktivnosti vesele malenog Archieja

17.02.2023 u 08:22

Bionic
Reading

Obiteljske aktivnosti i život u ulozi oca princu Harryju ne predstavljaju nikakav problem, već u njima uživa živeći u svom domu u Kaliforniji gdje se sakrio od prevelike medijske pozornosti koju je dobivao tijekom života u Britaniji. Osim optužbi, u dokumentarcu je pokazao i kako izgleda njegov život u Americi

Princ Harry uživa u roditeljstvu provodeći vrijeme sa svojim malenima. Svoje svakodnevne kraljevske dužnosti zamijenio je aktivnostima koje rado dijeli sa sinom Archiejem i kćerkicom Lilibet, a djeca odrastaju podalje od medijske pozornosti koja je Harryju u djetinjstvu predstavljala velik problem.

U dokumentarcu na Netflixu pokazao je kako se zabavlja s djecom te koje aktivnosti ispunjavaju dane nasljednika Harryja i Meghan Markle. Njihov dom u Kaliforniji pruža im pregršt mjesta za igru, a Harry nerijetko pokazuje koliko voli provoditi vrijeme s obitelji.

Prilaz kući koriste kao biciklističku stazu pa Harry rado juri biciklom sa svojim sinom. Maleni Archie voli se igrati i u kuhinji, a dokumentarac je otkrio kako je već i pripremio prvo jelo u društvu Meghanine nećakinje Ashleigh.

  • +9
Princ Harry i princ William tijekom godina Izvor: Profimedia / Autor: Lord Snowdon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, najljepši su trenuci kada se zajedno 'ušuškaju' i provode vrijeme čitajući. Dokumentarac je prikazao obiteljski trenutak bliskosti kada je Harry držao slikovnicu u rukama, a Archie mu je pomagao čitati priču sestrici Liliber. Na drugom kraju bijelog kauča u njihovom prekrasnom domu smjestila su se i dva psa koja su uživala u lijenom poslijepodnevu.