REBRANDING STRANCE

Harry i Meghan nisu tražili dopuštenje Palače, hoće li im ipak dopustiti da nastave sa svim?

14.02.2024 u 08:46

Bionic
Reading

Privatnim avionom princ Harry i Meghan Markle stigli su u Vancouver, gdje će provesti iduća tri dana povodom Invictus igara. Njihov posjet ostao je u sjeni posljednjeg njihovog poteza kojim su ponovno iznenadili kraljevsku obitelj

Iako se predstavljaju kao 'borci za očuvanje okoliša', princ Harry i Meghan Markle iz Kalifornije u Kanadu stigli su malim privatnim avionom, započevši tako trodnevni posjet Vancouveru. Tamo su stigli povodom priprema za iduće Invictus igre, koje su već započele, a sve to odvija se u trenutku kada su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa 'zapaprili' ponovno odnose s kraljevskom obitelji.

Kako je poznato, Meghan i Harry lansirali su novu web stranicu u kojoj koriste svoje titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa, a oko tog pitanja nisu se konzultirali s Palačom, ali ni s kraljem Charlesom III ili princom Williamom.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

To itekako čudi, budući da su 2020., kada su odstupili sa mjesta radnih članova kraljevske obitelji i preselili u Kaliforniju, dali do znanja kako neće zarađivati na račun svojih titula, no toga se zapravo nikada nisu pridržavali, a sada su to još jednom i potvrdili.

Harry se prošlog tjedna u Londonu susreo s ocem, kraljem Charlesom III, nakon što mu je dijagnosticiran karcinom, no tijekom susreta, koji je potrajao tek 30 minuta te je Harry zatražio da istom ne prisustvuje kraljica Camilla, zasigurno se nisu dotaknuli ove teme.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kritičari smatraju kako je ovaj njihov potez zapravo novi pokušaj da zarade na titulama, a zbog čega javnost traži od Charlesa da im oduzme u potpunosti iste.