ZAHTJEVNI POSLODAVCI ILI...?

Princ Harry i Meghan Markle u novim problemima: PR stručnjakinja dvanaesta je osoba koja je dala otkaz u njihovoj kompaniji

24.05.2022 u 10:07

Bionic
Reading

O tome koliko je teško surađivati s Meghan Markle već su govorili brojni stručnjaci iz britanske monarhije te su se žalili na njezino arogantno ponašanje. Iako je to negirala, novi raspleti situacija s osobljem u produkcijskoj kompaniji Archewell mogli bi biti znak da bivša vojvotkinja ipak nije najomiljeniji poslodavac

Kako doznaju strani mediji, PR stručnjakinja Toya Holness bila je osoba od povjerenja bivšeg kraljevskog para, princa Harryja i Meghan Markle. Međutim uspješna Amerikanka odlučila je napustiti svoje poslodavce.

Holness su dobro upućeni prozivali Meghaninom sjenom jer je u nekoliko situacija bila vrlo slično odjevena te iz prikrajka budno pratila da sva javna događanja nekadašnjeg kraljevskog para dobro prođu.

Par ju je zaposlio netom nakon odlaska iz palače te je bila zadužena za odnose s javnosti i medijima. Specijalizirana je za krizni PR, koji je bio potreban mladom paru nakon skandaloznog odlaska iz Velike Britanije.

Podsjetimo, samo prošle godine kompaniju Archewell napustile su još dvije osobe. Osim toga, u ožujku prošle godine i kuhar slavnog para dao je otkaz, a otkrilo se da je imao prevelika zaduženja. Lista odlazaka radnika Meghan i Harryja je podulja.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Karl Larsen/BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holness je dvanaesta osoba koja je odlučila da ne može više raditi za njih.

Sve je započelo još u palači 2018. godine, kada je tajnica Katrina McKeever, koju je kraljica dodijelila Meghan, dala otkaz. Samo dva mjeseca kasnije napustila ju je i druga tajnica, Melissa Toubati, a uslijedilo je još mnogo pritužbi na navodno vrlo zahtjevnu, nerazumnu, razmaženu i posesivnu suprugu princa Harryja.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia