ne može bez nje

Princ Harry 'drži se' Meghan Markle 'kao za splav za spašavanje', a ona je točno znala kako ga pridobiti

10.10.2022 u 14:29

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa vratili su se u Ameriku nakon ispraćaja kraljice Elizabete II.. Kraljičin unuk i njegova supruga krenuli su dalje, trenutno su u potrazi za svojim novim domom u Kaliforniji, a kraljevski stručnjak Tom Bower iznosi tajne njihovog odnosa

Vojvoda od Sussexa 'drži se' svoje supruge Meghan Markle 'kao splav za spašavanje', smatra Tom Bower. Ona 'zadovoljava sve zahtjeve' princa Harryja, koje 'nije dobio od drugih djevojaka', objašnjava autor knjige 'Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora', a donosi Page Six.

Tom Bower ističe da je princ Farry 'oštećen' i 'uznemiren' zbog trauma iz djetinjstva, a da je Meghan navodno znala kako ga pridobiti. 'Povrijeđen je majčinom smrću i očevim postupanjem prema njegovoj majci, ali i prema Harryju, dok je bio dijete', navodi. Težak život princa Harryja i života ostatka kraljevske obitelji godinama je bio predmet javnosti. Nesretan brak njegove majke, princeze Diane zbog dugogodišnje veze kralja Charlesa III. s njegovom sadašnjom suprugom, kraljicom supružnicom Camillom, bio je prikazan u svim novinama u to vrijeme.

Tragična smrt bivše princeze od Walesa u kolovozu 1997., kada je Harry imao 12 godina, također je privukla veliku pozornost medija. Vojvoda je ranije govorio o traumi koja okružuje njegovo djetinjstvo, optužujući svog oca da je prenio 'ciklus' 'genetske boli i patnje' u podcastu Daxa Sheparda 'Armchair Expert' 2021.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Imageplotter/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meghan je oduvijek tvrdila da ništa nije znala o njemu niti njegovoj obitelji, a kada su dogovorili spoj, samo je kod drugih provjeravala je li 'pristojan'. Međutim, Bower u knjizi navodi kako je Meghan pažljivo istražila Harryja prije nego su izašli na prvi spoj početkom srpnja 2016.

'Njena genijalnost bila je u tome što ga je pažljivo istraživala prije nego što ga je uopće upoznala i kao inteligentna žena s mnogo iskustva, točno znala koje 'gumbe treba pritisnuti', tvrdi biograf. Ispričao je da Harry u to vrijeme bio loše te da mu je američka glumica 'pokazala izlaz'. Biograf vjeruje da je nedavna kraljičina smrt, bila itekako teška za Harryja kojemu je bilo zabranjeno nositi vojnu uniformu, salutirati bakinom lijesu i koji nije bio pozvan na primanje prije sprovoda.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju