NIKADA NEĆEMO DOZNATI

Kraljevski fotograf tvrdi: Da je živa, princeza Diana ne bi voljela Meghan

07.10.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Prema riječima Johna Swannella, kraljevskog fotografa, koji je zahvaljujući godinama rada za kraljevsku obitelj dobro upoznao iste, da je danas živa princeza Diana ne bi bila u dobrim odnosima sa snahom Meghan Markle

Upravo je Johnu Swannellu princeza Diana svojedobno dala ogromnu čast, davši mu povjerenje i odabravši upravo njega da snimi portret nje i njezinih sinova, Williama i Harryja. Ta fotografija ušla je u povijest, a zbog poznavanja princeze Diane, fotograf smatra da ima pravo javnosti reći što bi ona mislila, da je živa.

Kako kaže, princeza Diana zasigurno ne bi bila obožavateljica Meghan Markle, jer bi osjećala da joj je ona 'ukrala' sina. Prema Swannellovom mišljenju, vojvotkinja od Sussexa pretvorila je princa Harryja u svoju lutku, a tvrdi i da je ona imala svoje želje i ciljeve kada se pridružila kraljevskoj obitelji.

  • +6
Princeza Diana i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: UPPA/Photoshot / Avalon / Profimedia

Harry i Meghan vjenčali su se 2018. godine, a dvije godine kasnije dali su otkaz na mjesta radnih članova kraljevske obitelji, želeći izbjeći medijski nadzor, ali i pritiske povezane s radom u kraljevskoj obitelji.

I dok se princeza Diana njegovom radu divila, on sam je uvjeren kako se ona danas ne bi divila vojvotkinji od Sussexa. 'Mislim da joj se ne bi sviđala, da je ne bi voljela, jer bi osjećala da joj je 'ukrala' sina. On je danas samo lutka', rekao je Swannell za Daily Mail.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju

75-godišnji fotograf uvjeren je kako je američka glumica silno željela upoznati svog budućeg supruga upravo u njihovoj zemlji, te je došla s planom.

'Bila je malo poznata glumica i prilika se pokazala, a ona ju je uzela, baš kao što bi svatko to napravio. Jedno joj se mora priznati, ona je jako pametna žena i zna kako upravljati svime.'