Izgledali su sretno

Dok kraljevska obitelj strahuje zbog memoara princa Harryja on s Meghan uživa u izlascima: Viđeni su na koncetu

08.10.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Par je snimljen u romantičnom izlasku. Bili su dobro raspoloženi na nastupu američkog glazbenika Jacka Johnsona prije koji dan u Santa Barbari, nedaleko od njihova doma u Montecitu. Svirku su pratili iz posebno ograđenog dijela dvorane

Princ Harry s ljubavlju smiješio supruzi i nekoliko puta je zagrlio. Izgledali su vrlo sretno, pišu britanski mediji. Nakon koncerta su viđeni u kako poziraju s članovima benda u backstageu.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa je da su u potrazi za novim domom u Kaliforniji. Navodno smatraju da su 'prerasli' dom u Montecitu pa sad traže nekretninu u Hope Ranchu, gdje se za luksuzne domove izdvaja i do 22 milijuna dolara. Hope Ranch se također nalazi u okrugu Santa Barbare u Kaliforniji, ali je sigurniji. Ako se presele ondje, imat će i pristup vlastitoj plaži i pješačkim stazama. Dom u Montecitu kupili su u lipnju 2020., četiri mjeseca nakon takozvanog 'Megxita', kad su napustili dužnosti kraljevske obitelji.

Ako je vjerovati kraljevskom biografu, u britanskoj kraljevskoj obitelji vlada poprilična nervoza zbog Harryjevih memoara. Tom Bower koji je napisao 'Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora' u novom intervjuu za Page Six nagovještava kako su nadolazeći Harryjevi memoari 'tempirana bomba'.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vojvoda od Sussexa navodno pod svaku cijenu želi ispraviti određene dijelove knjige nakon smrti svoje bake, kraljice Elizabete II. Bower, smatra da se to ne može dogoditi. 'Mislim da svi znaju da Sussexi ne mogu ni na koji način promijeniti knjigu', rekao je. Mnogi smatraju da je promjena stava kraljevskog para posljedica susreta s novim kraljem Charlesom III. i princem Williamom.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju