ZA NJEGA VIŠE NEMA MJESTA

Princ Charles jasno je dao do znanja svom mlađem bratu kakva ga sudbina čeka

13.02.2022 u 17:08

Bionic
Reading

Prema pisanju britanskih medija, princ Charles već je naredio svom problematičnom mlađem bratu, princu Andrewu, da se drži podalje kraljevske obitelji, ali i dvorca Windsor, sve dok traje suđenje na američkom saveznom sudu zbog seksualnog zlostavljanja

Otkako mu je kraljica oduzela sve vojne počasti i titule prošlog mjeseca, kao odgovor na suđenje i parnicu koju je protiv 61-godišnjeg omiljenog sina, princa Andrewa, podnijela Virginija Giuffre na američkom federalnom sudu, mlađi brat budućeg britanskog kralja nije viđen nigdje u blizini dvorca Windsor.

'Upozoren je da se primiri. Charles ne želi da Andrewa nasmijanog snimaju fotografi dok se vozi prema dvorcu', otkrio je dobro upućen izvor.

Takvo naređenje od starijeg brata ne treba nikoga čuditi, budući da je Charles, nakon smrti oca, princa Philipa, preuzeo većinu dužnosti oko kraljevske obitelji, a trenutno je itekako bijesan na mlađeg brata zbog toga što se oko svega napravio golemi skandal.

  • +6
Princ Andrew Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Guiffre tvrdi da ju je na seksualni odnos s princem natjerao njegov prijatelj, milijarder i pedofil Jeffrey Epstein i Ghislaine Maxwell.

'S vremenom, Andrew će biti prisiljen napustiti Windsor i za to dobiti od kraljevske obitelji naknadu od nekoliko milijuna funti, iako je on sam jasno dao do znanja da ga nitko neće istjerati', tvrdi izvor i dodaje kako će vojvoda od Yorka i njegova bivša supruga Sarah Ferguson čak možda morati napustiti vlastiti dom u Royal Lodgeu u trenutku kada Charles postane kralj.