U RADIJSKOM ETERU

Princ Albert još se jednom oglasio o povratku princeze Charlene u Monaco, evo što se čeka

07.10.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Kako je rekao monegaški vladar, njegova supruga u idućih nekoliko dana mora posjetiti liječnika u Južnoj Africi koji će nakon pregleda moći reći kada bi se točno princeza Charlene mogla vratiti kući

Nakon dugo iščekivanja, princ Albert se napokon oglasio i otkrio nove detalje oko povratka svoje supruge iz Monaca. Kako je rekao, princeza Charlene ponovno će biti s njim i blizancima nakon što liječnik u Južnoj Africi obavi pogled i da zeleno svjetlo za let avionom.

Govoreći za radio RMC, princ Albert je rekao kako je princeza Charlene 'još uvijek u Južnoj Africi, ali i da će se brzo vratiti kući, čim je doktori za nekoliko dana pregledaju'.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

'Ona je bolje, a sve se zakompliciralo zbog nekih drugih problema koji su utjecali na njezin oporavak', rekao je princ Albert.

Njegova supruga princeza Charlene svoj je boravak u rodnoj Južnoj Africi produžila, pa tamo zbog zdravstvenih komplikacija boravi posljednjih nekoliko mjeseci. Bilo je to nekoliko operacija, infekcija i upala, a 1. rujna čak se i onesvijestila zbog svih tih zdravstvenih komplikacija.

Inače, proteklog vikenda monegaška je princeza objavila svoju novu fotografiju iz afričkog doma, na kojoj pozira s krunicom oko vrata, ali i otvorenom Biblijom, a mnogi su primijetili kako je vidno smršavila, ali i da, unatoč osmijehu, izgleda dosta loše.