ANA BEGIĆ TAHIRI

Prijelomna sedma godina braka nije utjecala na sreću poznate glumice

02.10.2017 u 22:31

Bionic
Reading

Glumica Ana Begić Tahiri sedmu godišnjicu braka proslavila je u romantičnom druženju sa suprugom Danijelom koji je njezina najveća podrška

Prije točno sedam godina glumica Ana Begić Tahiri izgovorila je sudbonosno 'da'. U krugu najbližih 38-godišnja glumica udala se za godinu dana mlađeg supruga Danijela Tahirija i ispunila snove o kojima mašta svaka djevojčica.

'Nikako se posebno ne spremam za svadbu, ne radim nikakve kerefeke oko vjenčanja', izjavila je za tportal glumica dan prije samog vjenčanja, dodavši da će 'svadba biti za uski krug ljudi'.

#dannarcisa #narcisazazivot #pinklife

A post shared by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

Sa suprugom Danijelom koji se rijetko pojavljuje u javnosti glumica je početkom svibnja 2011. dobila kćer Lanu. Brak i dijete, kako kaže, su joj najveći dar koji su joj donijele tridesete, a suprug Danijel najveća joj je podrška u životu.

Zajedničkim snagama par rješava sve probleme i prepreke koje im se nađu na putu, pa i neizbježne krize, i to 'humorom i razgovorom', kako je svojevremeno izjavila, dodavši kako nesuglasice ne vole ostavljati za sutra.

Da ljubav cvjeta kao i prvog dana, glumica je dokazala objavivši romantičnu fotografiju na svom Instagramu. Presretna glumica proslavila je sedmu godišnjicu braka u zagrljaju svog muškarca s kojim se prije 11 godina odlučila upustiti u ljubavnu vezu.

Čini se kako je to bila najbolja odluka koju je glumica donijela, a zaljubljenom paru želimo još puno zajedničkih godina sreće i ljubavi.

  • +2
Ana Begić Izvor: Promo fotografije / Autor: STUDIO MARCELA