SREĆA NAJVEĆA

Prije pet godina Severina je upoznala svog supruga Igora Kojića; evo što mu je poručila na tu važnu obljetnicu

01.04.2020 u 12:07

Bionic
Reading

U 15 godina mlađem nogometašu Igoru Kojiću naša je estradna ikona Severina u proljeće 2015. pronašla sve za čime je tragala. Slavni par danas slavi godišnjicu veze, a evo kako ju je obilježila zgodna Splićanka

Travanj je za našu pjevačicu Severinu posebno radostan mjesec. Osim što obilježava rođendan, slavi godišnjicu veze s današnjim suprugom Igorom Kojićem. Upravo prvog travnja par obilježava svoj početak ljubavi, dan kada su odlučili da njihova romansa postane ipak nešto ozbiljnije.

'Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, pet godina divnog života. Volim te, radosti moja', napisala je u emotivnoj objavi na društvenim mrežama uz prikladnu fotografiju 47-godišnja Severina.

Fotografijom iz Beograda javila se svojim obožavateljima i obavijestila ih da je danas za nju, unatoč svim okolnostima koje su je snašle, ipak sretan dan prepun ljubavi.

Nekoliko mjeseci nakon što su prohodali odlučila je ponovno stati pred oltar. Krajem rujna 2015. Igor Kojić i Severina izrekli su sudbonosno ‘da’ u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama u Istri. Nekoliko mjeseci kasnije organizirali su veliko slavlje u Beogradu, na koje su stigli svi estradnjaci, kulturnjaci, sportaši i bitne osobe s regionalne društvene scene.

Treću ceremoniju vjenčanja s Kojićem Severina je održala u Africi prije dvije godine. Na Zanzibaru su imali tradicionalno plemensko vjenčanje.