tužan dan

Prijatelji i kolege se opraštaju od Nenada Cvetka: 'Hvala ti što si bio tako čaroban glumac'

10.10.2023 u 13:32

Bionic
Reading

Glumac Gradskog dramskog kazališta Gavella preminuo je jutros u 53. godini, nakon duge i teške bolesti, koju je sasvim slučajno otkrio prije više od dvije godine. Od poznatog umjetnika emotivnim objavama na društvenim mrežama opraštaju se mnoge kolege i prijatelji koji su ga bodrili i vjerovali u izlječenje do samoga kraja

Glumačka diva Anja Šovagović Despot posvetila je preminulom glumcu posvetu na Instagramu.

'Leti ko' lišće što vir ga vije, za let si dušo, stvorena. Dragi, moj, ptijatelju, neka ti je Božji, nebeski, anđeoski, blagoslov i mir'.

'Nenad Cvetko.. tuga', kratko je napisala glumica i redateljica Senka Bulić.

'Dragi naš Cvec, sekice, brate. Hvala ti za sva scenska i izvanscenska veselja. Nema suza toliko koliko smo se smijali s tobom', napisala je Nataša Janjić Medančić.

'Adio Cvetko, ti jedno prekrasno ljudsko biće', stoji u objavi Dalibora Matanića.

Bojana Gregorić Vejzović je također napisala kratko 'Nema riječi.. Cvetko'.

'Zbogom maček, bok ribica. Hvala ti na povjerenju, prijateljstvu, i što si bio tako čaroban glumac. Toliko toga bi se moglo pričati. Sve znaš', napisao je njegov glumački kolega Siniša Ružić na Facebooku.

'Od prve godine Akademije sam radio s tobom, svako malo bi se dobili za nekakve partnere negdje. I nikada, ali nikada te nisam susreo, a da taj susret nije bio više negoli ugodan. I nikada, ali nikada nisam s tobom dijelio kadar ili scenu i pritom ne uživao. Bio si mi jedan od najdražih ljudi i kolega u branši. Nedostajat ćeš. Mirno putuj, prijatelju', stoji u objavi glumca Asima Ugljena.

  • +3
Nenad Cvetko Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL