PREŠLA GRANICU

Pretjerala s šalama na račun Trumpa pa dobila otkaz na CNN-u

01.06.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Poznata američka komičarka Kathy Griffin zaista je prešla granicu dobrog ukusa, objavivši fotografiju na kojoj u ruci drži odrubljenu krvavu glavu američkog predsjednika Donalda Trumpa. Javnost je odmah osudila njezin ispad, CNN joj je dao otkaz, putem društvenih mreža dobila je poruku i od supružnika Trump, a na kraju se ona sama ispričala, priznavši da je pretjerala

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj u ruci drži odrubljenu krvavu glavu američkog predsjednika Donalda Trumpa, komičarka Kathy Griffin nije nimalo dobro prošla. Iako mnogi ne vole Trumpa i njegovu politiku, svi se slažu kako je crnim humorom pretjerala. No, s druge strane, neki su odmah pronašli i neke stare fotografije, kada je predsjednik bio Barack Obama i kada nikome nije smetala takva vrsta humora.

Predsjednik je odmah, putem svog Twitter profila poručio komičarki da se može sramiti zbog takvog ispada. 'Kathy Griffin bi se trebala sramiti. Moja djeca, osobito moj 11-godišnji sin Barron sve to teško proživljavaju! Stvarno bolesno!'

Nije dugo trebalo niti da se Prva dama, Melania Trump obrati Griffin. 'Kao majka, supruga i čovjek prije svega, doživljavam ovu fotografiju vrlo uznemiravajućom. Kada znate kakve se stvari danas događaju u svijetu, ovakva fotografija jednostavno ne odašilje dobru poruku', rekla je Melania u službenoj izjavi.

Zbog te fotografije, televizijska kuća CNN uručila je komičarki otkaz, a ona se potom putem svog Twitter profila ispričala svima. 'Ja sam prije svega komičar. Znam, prešla sam granicu i otišla predaleko', rekla je u videu koji je objavila na Twitteru.