zasjenila g7 okupljanje

Melania Trump nadmašila samu sebe: Brutalno skupa odjeća tema je dana

27.05.2017 u 14:00

Bionic
Reading

Poznata je ljubav koju prva dama Amerike gaji prema dizajnerskom dvojcu Dolce & Gabbana i oni prema njoj. Melania često nosi njihove kombinacije, a u jednoj od njih pozirala je i za službeni portret u Bijeloj kući. Upravo se i za modele te poznate talijanske kreatorske kuće odlučila prilikom većine službenih izleta u Italiji

Melania ne važi bez razloga za ikonu stila. I na ovom, devetodnevnom putovanju pokazala je besprijekoran stil i kulturu odijevanja, poštujući tradicionalni protokol Vatikana, ali i noseći modele i stilove zemalja domaćina. U Belgiji se odlučila za belgijskog Maison Ullens, a u Saudijskoj Arabiji je nosila svilenkaste kaftane Reem Acre.

Na prijemu supruga u kraljevskoj palači u Bruxellesu, Melania se odlučila za haljinu i cvjetne sandale Dolce & Gabbana. Nosila je Dolce & Gabbana haljinu od čipke za prijem u Izraelu. Čini se da je uspostavila odlične odnose s dizajnerskim dvojcem.

Uoči inauguracije njezina  supruga Donalda Trumpa mnogi su poznati kreatori odbijanjem dizajniranja odjeće za Melaniju, iskoristili modu za iskazivanje političkog protesta. No Melanija, koja ima dovoljno novca da kupi odjeću bilo kojeg dizajnera, priuštila si je komade kakve je poželjela.

D&G su među prvima izjavili da bi bili ponosni kada bi dobili priliku da Melania poželi nositi njihove kreacije. Neki su ih bodrili da nastave odijevati Melaniju, drugi su ih prozivali da ne razumiju da su njihovi izbori podijelili njihovu zemlju, no modni talijanski dvojac danas uspješno surađuje s lijepom Slovenkom.

Na svojim profilima na Instagramu objavljuju fotografije na kojima Melania nosi njihove modele tijekom svog prvog putovanja kao prva dama SAD-a, ali i inače. Za Melaniju su, među ostalim, za posjet Europi posebno dizajnirali i srebrnu haljinu koju je nosila u kombinaciji sa štiklama s njihovim potpisom. Vrijednost takve posebne narudžbe, kreacije koje nema u prodaji, procjenjuje se na 40 tisuća dolara. 

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posebnu pažnju posljednjih dana privukla je i njihova D&G skupocjena jakna s cvjetnim 3D uzorkom koja košta preko nevjerojatnih 51 tisuću dolara, a uz nju je nosila odgovarajuću clutch torbicu te haljinu i cipele s potpisom talijanskog modnog dvojca.

Iako su se mnogi raspisali o kreacijama američke prve dame, skupocjene modne primjerke na sastanku G7 nosila je i supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.