kraj borbe

Presudu u slučaju Severine i Milana Popovića Županijski sud u Splitu donio je još početkom srpnja

01.09.2021 u 09:43

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, posljednjih godina pod burnim okom javnosti vodila je bitku za skrbništvom nad sinom Aleksandrom kojeg ima s bivšim partnerom, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Splitski Županijski je sud u povodu Severinine žalbe donio presudu kojom je preinačio presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu

Maloljetni sin Severine i srpskog 'kralja bakra' po pravomoćnoj presudi splitskog suda, 14 će dana živjeti s majkom na njezinoj adresi prebivališta u Zagrebu te isto toliko vremena s ocem na njegovoj prijavljenoj zagrebačkoj adresi. Također je ovoj se pravomoćnoj odluci ukida to da nikome neće plaćati alimentaciju budući da će dijete živjeti podjednako vremena sa svakim roditeljem.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija maleni Aleksandar će kod Severine doći ove nedjelje i biti će kod nje 14 dana, a pišu i da je presuda Županijskog suda u Splitu donesena još 5. srpnja te da je strankama odaslana u kolovozu. Severina je o velikom preokretu dala naslutiti tijekom koncerta u uvali Luštica u Crnoj Gori proteklog vikenda.

'Vratilo se dite materi! Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Hvala vam na podršci svima. Pjevajmo s veseljem', rekla je Severina tijekom tog koncerta kada je zapjevala pjesmu 'Rođeno moje' posvećen sinu.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo, krajem 2019. godine prvostupanjskom nepravomoćnom presudom odlučeno je da Severinin i Milanov sin živi s ocem. Pjevačica je imala pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati te je bilo regulirano i njihovo druženje tijekom ljetnih i zimskih praznika te državnih i vjerskih blagdana.