NOVI TREND

Preslatki prizori: Slavni tate i njihovi sinovi ove su godine modno usklađeni na plažama diljem zemlje i svijeta

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 07.08.2020 06:34
  • Objavljeno 07.08.2020 u 06:34
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Izgleda da je najnoviji hit među brojnim poznatim očevima u zemlji i svijetu biti modno usklađen sa svojim muškim nasljednikom. Nisu jedino mame te koje obožavaju svoje curice odjenuti u jednake haljinice kao i sebe, muška moda također ide u sličnom smjeru

Vidjeti modno usklađenu mamu i kćer više nije nikakvo čudo. Rade to brojne poznate majke koje od najranije dobi vole svoju dječicu odijevati upravo po uzoru na sebe. Dok se nekima takav trend ne sviđa, mnogo je onih koji jednostavno ne mogu odoljeti takvim prizorima.

No, da će i muški dio roditelja otići u tom smjeru, tome se nismo nadali. Izgleda da je ljeto 2020. posebno i po tome.

Među prvima kojeg smo mogli vidjeti modno usklađenog sa svojim sinčićem, bio je popularni američki glazbenik John Legend. Njegova supruga Chrissy Teigen prije skoro dva mjeseca objavila je fotografiju s njihova ljetovanja u tropima. Plovili su tada na luksuznom brodu, a slavnu obitelj najviše su veselile morske radosti. John Legend sa svojim dvogodišnji sinom Milesom odjenuo se u jednake kupaće gaćice i spremno pozirao.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐻🐻

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Tata i sin odabrali su šarene kupaće na okomite prugice, a mama je bila toliko ponosna na njih da je morala ovjekovječiti taj prizor.

Nedugo nakon toga, na svom je ljetnom odmoru nešto slično učinio i naš nogometni kapetan Luka Modrić. Tijekom odmora u Zadru Luka je ponosno reklamirao liniju kupaćih kostima za muškarce i dječake svoje drage prijateljice Izabel Kovačić, s čijim je suprugom Mateom iznimno blizak.

Luka Modrić sa sinom Ivanom

Luka Modrić sa sinom Ivanom

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Na jednoj od fotografija vidljivo je bilo kako Modrić i njegov najstariji sin Ivano nose jednak uzorak kupaćih gaćica. Opredijelili su se za popularan mornarski model.

Identičan prizor nekoliko dana kasnije pojavio se s Hvara na kojem tradicionalno odmara Jan Jerić sa svojom suprugom Sarah Josipović i sinom Makom. I ovaj tata i sin pokazali su da na plažu odlaze modno usklađeni u Lunilou kreacijama Izabel Kovačić.

Jan Jerić sa sinom Makom

Jan Jerić sa sinom Makom

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

'Spremni za plažu', poručio je pak Marin Čilić ispod svoje fotografije sa sinčićem Baldom, a po uzoru na ostale slavne tate i tenisač se uskladio sa svojim mališanom. Naš proslavljeni sportaš odabrao je nešto življe boje, a malenog je nasljednika nježno držao u naručju dok nije zaspao.