Najljepša uloga

Preslatki obiteljski trenuci Blanke Vlašić: Gušta sa svojim Mondom pored mora

15.01.2024 u 12:14

Bionic
Reading

Bivša hrvatska atletičarka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis nerijetko s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a mnoge posebice raduje kad otkrije nove prizore sa svojim sinčićem

Blanka Vlašić je jedna od onih majki koja dozira objave na kojima je njezin dječak. Protekle blagdane je provela u krugu obitelji, budući se njoj i sinu Mondu pridružio tata Ruben Van Gucht.

Moglo ih se vidjeti kako uživaju u zajedničkim trenucima, u điru po Splitu, osobito za lijepih, sunčanih dana. Belgijski sportski novinar vratio se u svoju rodnu zemlju, a ona sa svojim mališanom rado odlazi u šetnju pored mora. Jednu takvu od njih, naša bivša atletičarka je pokazala ostatku svijeta. I to onu na kojoj je u daljini i igra se s Mondo i njegovom slatkojm 'pratnjom'.

Svaki put kad podijeli fotografiju nasljednika, njezini obožavatelji se raznježe, samo padaju srčeka u komentarima. Cijeli svijet joj se trenutno vrti oko njezinog mališana. Na društvenim mrežama se među ostalim, pozabavila temom s kojom se susreću brojni roditelji, a to je mali broj odgojitelja u dječjim vrtićima. Tada je od fanova zatražila da joj napišu svoja iskustva na ovu temu. Podsjetimo, svoje roditeljsko putovanje započela je s belgijskim sportskim novinarom, Rubenom Van Guchtom, za kojeg se udala u tajnosti.

Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL