obiteljski trenuci

Objave Blanke Vlašić kojima je ponovno raznježila pratitelje

12.01.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Iako se Blanka Vlašić povukla iz javnog sportskog života, njezini je obožavatelji još uvijek mogu pratiti na društvenim mrežama gdje često objavljuje prizore iz obiteljskog života. Glavna pokretačka sila njezinog svijeta sada je dječak posebnog imena - Mondo

Obiteljski trenuci koje Blanka Vlašić dijeli na Instagramu prikazuju kakvu idilu naša proslavljena atletičarka živi. Iako je ranije skrivala svoju privatnost, sada obožavatelje često razveseli ponekom objavom ili Instagram pričom.

Blanki Vlašić ostvaruju se sve želje, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu!

Skok u vis sada je stavila na stranu, a sve kako bi se posvetila obiteljskom životu. U svibnju 2022. objavila je vijest da se udala za poznatog novinara Rubena van Guchta, a u objavi je otkrila i radosnu vijest da s belgijskim novinarom očekuje dijete.

'Rekli smo DA! Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet', radosno je napisala Blanka 2022.

U studenom iste godine postali su roditelji dječaka Monda, a najnovije objave prikazuju kako se otac i sin sjajno zabavljaju te uživaju u zajedničkim trenucima.

Obitelj je posjetila ranč Mustang, u Glavicama kod Sinja, a pozornost malenom Mondu najviše su privukli konji te bubnjevi.

Inače, Mondo izrasta u pravog obiteljskog nasljednika koji se rado igra sa sportskim rekvizitima, a omiljeno društvo su mu članovi obitelji Vlašić, među kojima je i malena Natali, kći našeg Vatrenog Nikole Vlašića koja je rođena u nekoliko dana nakon Monda.

Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL