BILO JE TO DAVNO

Ovakvu je još nismo vidjeli: Blanka Vlašić objavila fotografiju iz svojih najmlađih dana

10.12.2023 u 19:30

Bionic
Reading

Prije nego što su svijetu postali poznati, mnoge slavne osobe živjele su u fazi prilično nepoznatoj njihovim obožavateljima - svom djetinjstvu. Nerijetko se vole vraćati u to doba kroz razne uspomene koje pokazuju na društvenim mrežama. Naša umirovljena atletičarka oduševila je jednom svojom

Blanka Vlašić iznenadila je i raznježila mnoge objavivši fotografiju na kojoj ju se može vidjeti dok je još bila beba. Uhvaćen je trenutak kad je bila tužna, što se zaključuje po njezinom pogledu.

Također se da uočiti sličnost naše umirovljene rekorderke i svjetske šampionke sa sinim Mondom budući da je kao mala imala plavu kosicu.

Inače, najbolja hrvatska skakačica uvis ime je dobila prema drugom dijelu naziva marokanskog grada Casablance u kojemu je njezin otac nekoliko mjeseci prije rođenja najstarije kćeri osvojio zlatnu medalju na Mediteranskim igrama. Blanka je u sportu otkako je prohodala.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Atletske gene kod nje je otac Joško primjetio još u ranom djetinjstvu, a prije skokova uvis, Blanka je trenirala sprinterske discipline, prepone i skokove u dalj.

Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL