MALENA ZVIJEZDA

Preslatka kćerkica holivudskog para već sada oduševljava javnost

06.11.2018 u 14:57

Bionic
Reading

Američki pjevač John Legend i njegova supruga Chrissy Teigen zajedno dijele dvoje dječice. Preslatku djevojčicu Lunu i petomjesečnog sinčića Miles, zgodna manekenka često objavljuje putem društvenih mreža. Malena ženska nasljednica već sada očarava svojom ljepotom

Tamnoputa djevojčica kovrčave kose, punih usana i tamnih očiju nikoga već na prvu neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je o dvogodišnjoj kćerkici Chrissy Teigen i Johna Legenda, preslatkoj Luni.

Prvorođeno dijete slavnog glazbenika i nekadašnje manekenke prava je zvijezda društvenih mreža, gdje njezine preslatke fotografije redovito objavljuje njezina majka.

Chrissy Teigen sa kćerkicom Lunom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednja fotografija na kojoj pozira u lila haljinici na kojoj izgleda kao malena vila iz bake, Luna je osvojila publiku. 'Lajkala' ju je više od 700 tisuća ljudi, koji u komentarima nisu skrivali oduševljenje malenom nasljednicom.

'Kladim se da će za nekoliko godina Luna biti na naslovnim stranama modnih magazina', 'Preslatka je', 'Mislim da će krenuti maminim stopama', 'Mala princeza', 'Prvi mali anđeo', samo su neki od brojnih komentara ispod objave.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

thank heaven for little girls

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Ono što posebno oduševljava javnost je odnos Legendove kćerkice i tek rođenog sinčića Milesa. Brižna starija sestrica zaljubljena je u petomjesečnu bebicu i ne odvaja se od brata.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🇹🇭🇹🇭🇹🇭

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)