NETIPIČNA MANEKENKA

Novo lice Chrissy Teigen: Brižna majka i supruga, ali i sjajna kuharica

04.10.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Iako joj brak i djeca nisu bili prioritet, bivša manekenka Chrissy Teigen danas je brižna majka djevojčice Lune i dječaka Milesa, koje je dobila s voljenim suprugom Johnom Legendom, a ljepotica otkriva da na tome neće stati. Želi punu kuću dječjeg smijeha i radosti

Za magazin People, manekenka Chrissy Teigen otvorila je dušu i nakon dugo vremena progovorila o privatnim problemima, planovima i intimi. Razloga za naslovnicu prestižnog magazina Teigen ima mnogo, a jedan od njih je majčinska uloga koja se prije četiri mjeseca 'podebljala'.

Naime, slavna supruga glazbenika Johna Legenda donijela je na svijet njihovo drugo dijete, te su sretni roditelji nakon dvogodišnje Lune dobili i dječaka kojeg su nazvali Miles. Vidjeti 32-godišnjakinju kako uživa u roditeljstvu zaista je nadahnuće, pogotovo kada se zna da je nakon prve trudnoće patila od postporođajne depresije.

  • +29
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Težak period ostao je iza nje i uz pomoć supruga i obitelji Chrissy je hrabro krenula dalje. Sada priznaje da ne želi stati na samo dvoje djece.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Bahahahahaha

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

'John želi isto onoliko djece koliko i ja. To je ono što volim kod njega. Jesmo li spremi odmah? Naravno da ne, divno mi je ovako s dvoje djece ali opet ne želim sa 70 žaliti što nisam imala još potomaka. Ne bih si oprostila da žalim što nisam rađala još djece', iskreno govori slavna ljepotica .

Dodatni poticaj na to daju joj njezini voljeni koji tvrde da je sjajna majka. 'Oduvijek sam znala da će biti divna mama. Nadam se da će imati devetero ili desetero djece jer je jednostavno tako dobra u tome', kaže njezina prijateljica i frizerka Jen Atkin.

Chrissy je supruga upoznala davne 2006. na snimanju spota za pjesmu 'Stereo' u kojem je ona statirala kao glavni model. Kemija se osjetila na prvu i od tada ih gledamo zaljubljene i sretne. Sve probleme koje im je prva trudnoća donijela, supružnici su savladali zajedništvom i skladom.

Koliko ju je majčinstvo promijenilo, zgodna Teigen pokazala je i novom karijerom u kojoj se snašla kao riba u vodi. Izdaje svoju drugu kuharicu, a hrana i gastronomija su njezina velika strast.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

chef bout to fire us

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

'Nova kuharica bit će nešto lakša i jednostavnija ali opet posebna. Imati dvoje male djece nije lako i to automatski djeluje i na vašu prehranu. Htjela sam osmisliti jelo koje ćemo John i ja zajedno spremiti bez puno muke, truda i oduzimanja vremena koje ionako nemamo na pretek uz malene. Zato je većina recepata u knjizi za brze i zdrave obroke. Već samim time vidi se da sam u jednoj totalno drugačijoj i novoj fazi života', zaključuje Teigen.