tata i sin na wembleyju

Presladak prizor: Princ William i princ George modno se uskladili, a svi govore samo o jednome

25.05.2024 u 19:58

Bionic
Reading

Princ William i princ George modno su se uskladili u najnovijem izlasku. Iako je kraljevska obitelj otkazala sve službene angažmane za sljedeći mjesec zbog parlamentarnih izbora, princ William došao je na nogometnu utakmicu u subotu poslijepodne sa svojim najstarijim sinom - a princ George je izgledao ozbiljnije i starije no inače

Princ William i princ George nosili su tamnoplava odijela i iste prugaste kravate dok su gledali susret Manchester Cityja i Manchester Uniteda na stadionu Wembley u Londonu. Princ od Walesa je predsjednik Engleskog nogometnog saveza pa je pobjednicima FA kupa uručio pokal i podijelio medalje. Utakmica između Manchester Uniteda i Manchester Cityja, u kojem igraju Mateo Kovačić i Joško Gvardiol, završila je 2:1 u korist Man Uniteda.

I William i George su navijači Aston Ville, a prinčevi su se za utakmicu odjenuli u tamnoplave sakoe uparene s bijelim košuljama na kopčanje i odgovarajućim crvenim, bijelim i plavim prugastim kravatama. Nakon utakmice, princ William je dodijelio medalje, a princ George je viđen nasmijan dok se rukovao s Jackom Grealishem i drugim nogometnim zvijezdama.

  • +6
Princ William i princ George na utakmici Izvor: Profimedia / Autor: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pojavljivanje princa Georgea u finalu FA kupa nagnalo je gledatelje na komentare, a nakon što se pojavio na ekranu sa svojim ocem princem Williamom, ne mogu se načuditi koliko 10-godišnji princ izgleda ozbiljno te koliko sliči na oca.

'No samo da su jednako odjeveni, već imaju i potpuno iste manire, obojica sjede na isti način'. 'Zaboga, princ George odrasta u pljunutu sliku svog oca. 'Ne mogu se nositi s tim kako George izgleda odraslo.', samo su neki od komentara.

Osim ljubavi prema nogometu, princ William je nedavno otkrio da 10-godišnjak dijeli i njegovu strast prema letenju. Princ William za svog sina je, članovima Kraljevskog ratnog zrakoplovstva tijekom vrtne zabave u Buckinghamskoj palači ranije ovog tjedna, rekao da je 'potencijalni pilot u nastajanju.

Ako se princ George odluči za karijeru u zrakoplovstvu krenuo bi stopama obitelji Windsor, budući da je ujak princa Georgea, princ Harry, također služio kao pilot helikoptera RAF-a 10 godina, dok je princ William služio kao pilot Snaga za potragu i spašavanje od 2010. do 2013. godine.

sve osim nogometa