NA UTRCI FORMULE 1

Prepun dojmova: Dino Rađa otkrio čime ga je Sebastian Vettel oborio s nogu

02.09.2019 u 12:19

Bionic
Reading

Naš proslavljeni košarkaš i predsjednik Stručnog savjeta za mušku košarku unutar Hrvatskog košarkaškog saveza, protekog vikenda bio je na Velikoj nagradi Belgije u kojoj je pobjedu odnio Charles Leclerc. Dinu Rađu posebno je oduševio Nijemac Sebastian Vettel, a u objavi na Instagramu je napisao i zašto

Pun dojmova od proteklog vikenda Dino Rađa napisao je svoj doživljaj praćenja utrke iz prvih redova.

'Doživljaj F1 iz pit lanea je nevjerojatan. Pristup uživo svin ekipama i šetanje po stazi. Hvala Davorinu Štetneru na gostoprimstvu. Ima san priliku upoznat masu legendi ovog sporta. Međutim, ono što ću sad napisat me oborilo s nogu više od bilo čega. Dakle, nakon kvalifikacija dolaze vozači na intervjue s novinarima u jednu ograđenu zonu. Hamilton, Bottas, Leclerc, Vettel itd. Oduvik navijan za Ferrari, a sad još više radi Vettela. Lik završi zadnji pričat s novinarima i krene u svlačionicu. Vidi na podu desetak limenki i plastičnih boca pa se vrati nazad pokupit sve to što su drugi pobacali i spremi u smeće. Lik ima more novaca, ali je*iga klasu je vjerojatno naučija doma. Respect', poručio je uz fotografije s Davidom Coulthardom, Mikkom Hakkinenom, sir Frankom Williamsom i drugima.

Legendarni košarkaš nerijetko na društvenim mrežama pokazuje fotografije susreta s velikanima sporta i drugim poznatim 'facama' s kojima se imao priliku susretati i družiti.

View this post on Instagram

Guess who. Video on story sutra

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on