CRNO-BIJELA USPOMENA

Prepoznajete li ovu djevojčicu? Danas je omiljeno lice domaće glazbene scene

08.01.2020 u 22:31

Bionic
Reading

Vokalistica grupe Elemental s obožavateljima na Facebooku podijelila je fotografiju iz djetinjstva. Mirela Priselac Remi pokazala je kako je izgledala na početku svog školovanja

'Prvašić', napisala je Mirela Priselac Remi u opisu fotografije kojom je oduševila obožavatelje.

'Djetinjstvo me asocira na miris pite od jabuke i nedjeljnog ručka, miris jastuka kad legneš u krevet roditelja, kad se zavučeš između njih i osjećaš najsigurnije na svijetu. Koloristički, asocira me na žutu boju, na sunčane dane provedene u šumi Zelengaj, na potpunu disocijaciju od tijeka vremena, kad su svi dani bili stopljeni u jedan sretan trenutak. Emotivno, djetinjstvo me asocira na sreću. Ispunjenost. Bezbrižnost. Smijeh. Opuštenost. I knjige. Mnogo knjiga. Neistraženi svjetovi iz knjiga koji su punili moje unutrašnje svjetove motivima, riječima, stihovima i likovima', izjavila je ranije.

Popularna reperica voli se prisjećati svojih bezbrižnih dana iz djetinjstva. Ranije je objavila fotografiju na kojoj je kao bebu drži tata. 'Svaka djevojčica ima posebnu vezu sa svojim ocem. Ja svojega tatu volim najviše na svijetu jer je jednostavno najbolji', tim je riječima opisala uspomenu.

Kao 17-godišnjakinja počela je bilježiti prve stihove koje otada u rimama niže stvarajući reperske hitove. Sa svojim matičnim bendom Elemental trenutno radi na novom albumu, nasljedniku albuma 'Tijelo' iz 2016. godine.