VRATILA SE NA POSAO

Prepoznajete li je: Holivudska slatkica uskočila u vruće hlačice

21.11.2018 u 19:22

Bionic
Reading

Glumica Kirsten Dunst koju smo mogli vidjeti i u hvaljenoj seriji 'Fargo', šest mjeseci nakon što je rodila sinčića, vratila se na posao

Tridesetgodišnja plavuša spremno je uskočila u vruće jeans hlačice, jednodijelni kupaći kostim s velikim dekolteom i bijele tenisice, a svi se slažu, kako je Kirsten brzo istesala figuru.

Zvijezda filma 'Intervju s vampirom' u kojem je glumila s Bradom Pittom, izgledala je odlično raspoloženo na setu filma 'On Becoming a God in Central Florida' koji se snima na lokacijama u Lousiani.

Iako na crvenom tepihu američka glumica obično izaziva divljenje u raskošnim opravicama, za potrebe filma Kirsten je bila daleko od glamura u casual outfitu.

  • +10
Kirsten Dunst Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Filmski partner joj je Kevin J. O'Connor, a radnja prati zaposlenicu vodenog parka Krystal Gill koja se nađe velikim problemima zbog financijske prijevare.

  • +15
Kirsten Dunst Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Kirsten je 2014. na setu 'Farga' upoznala Jesseja Plemonsa, a par se prošle godine zaručio. U ranijem je intervjuu glumica otkrila da je veseli majčinstvo.

  • +5
Kirsten Dunst u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Shvatila sam da želim dijete kad se rodilo moje kumče. Tako je volim i ne mogu objasniti tu ljubav, to se iskusi tek kad dobiješ djecu', rekla je glumica koja je u showbizzu još od djetinjstva.