NAKON TULUMA

Preplašeni Brendon morao bježati od nezasitne Marijane

  • Autor: Agencija Vlm
  • Zadnja izmjena 04.05.2011 20:08
  • Objavljeno 04.05.2011 u 19:45
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nakon burne večeri tijekom koje se Marijana nabacivala gotovo svim muškarcima u kući, nezasitna Šibenčanka sa zavođenjem je nastavila i jutro poslije, a pridružila joj se i Soraja

Dvije su zavodnice bacile oko na Brendona kojemu udvaranje dviju sustanarki nije baš godilo. Legle su pored njega i mazile jedna drugoj ruku preko njega. Brendonu to nije

odgovaralo, pa je ustao, a one su ostale u krevetu i prekrile se pokrivačem preko glave simulirajući da ispod njega rade nešto.

Zatim su se prebacile u njegov krevet, a Brendon je uspio izdržati par minuta tu situaciju i Marijaninu ruku na njegovim grudima, a onda je ustao i počeo bježati iz sobe.
Budući da je i Bojana imala sličnih problema s Vladimirom, rekla je Horvatu da su novi stanari na tajnom zadatku i da se nitko od starih stanara ne smije ljubiti s njima. Marijana i Bojana izašle su u dvorište i zaključile da Vladimir sigurno ima zadatak. Nikako drukčije nisu mogle objasniti njegovu naklonost Bojani.

Vladimir je otišao na Bojaninu stranu kreveta, neprestano je dozivajući. Htio je da ona samo spava pored njega uvjeravajući je da ne želi ništa više od toga. Bojana je kratko razmišljala i shvatila da to nije pametno.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi