UŽIVA U MORSKIM RADOSTIMA

Preplanula Sandra Perković ne prestaje provocirati slikama u badiću

25.07.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković proteklih dana uživa u čarima Jadrana. S društvom se uputila na krstarenje popularnim hrvatskim otocima, a nakon Visa, Dugog otoka, Brača, Kornata i Ugljena ponovno se vratila na Vis gdje je nastavila uživati u morskim radostima i mnoštvo fanova uveseljavati izazovnim fotografijama u badiću

Naša istaknuta atletičarka Sandra Perković već nekoliko dana uživa na zasluženom godišnjem odmoru, a njezina aktualna destinacija je Vis, barem ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na Instagramu.

Nakon što je s popularne plaže Saharun objavila fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti s partnerom i dugogodišnjim trenerom Edisom Elkasevićem, Sandra je fanove počastila fotografijom u šljokičastom kupaćem kostimu.

'Na moru sam naučila koliko je malo čovjeku zapravo potrebno', napisala je sportašica uz fotografiju.

Sandru je očaralo kristalno čisto more na Visu koje je ovog ljeta omiljeni odabir brojnih poznatih osoba, uključujući nogometaše Ivana Perišića i Andreja Kramarića, glumice Anu Maras Harmander i Jelenu Veljaču, pjevača Luku Nižetića, glumca Gorana Bogdana, koreografkinju Larisu Lipovac Navojec, influencericu Ellu Dvornik i supružnike Viktoriju i Dina Rađu.

Otkako je skinula kilograme, proslavljena sportašica rado objavljuje fotografije u badićima pa je tako početkom srpnja na njenom Instagramu osvanula fotografija u izazovnom bijelom bikiniju, snimljena na katamaranu u blizini Bola.

Euforiju obožavatelja koji se nisu mogli nadiviti njenoj besprijekornoj figuri izazvala je i fotografija u ružičastom bikiniju prije tjedan dana, koju je po svemu sudeći slikao njen dečko Edis.