PREPLANULA SPORTAŠICA

Okupana suncem i tirkiznim morem: Sandra Perković zavodi u oskudnom kupaćem kostimu

19.07.2020 u 21:19

Bionic
Reading

Već nekoliko dana naša istaknuta atletičarka Sandra Perković uživa na zasluženom godišnjem odmoru s dragim ljudima. Trenutno boravi na Dugom otoku gdje je posjetila jednu od najpopularnijih plaža Jadrana i javila se iz plićaka u oskudnom kupaćem kostimu

Okupana suncem i tirkiznim morem oko sebe, preplanula Sandra Perković javila se Instagram pratiteljima s jedne od najpopularnijih plaža na Jadranu.

Nagrađivana sportašica nakon Visa, Brača, Nina i Kornata, jedrilicom na kojoj plovi s društvom, stigla je na Dugi otok. Sunčanu subotu provodi na plaži Saharun gdje je nastala njezina nova izazovna fotografija u kupaćem kostimu.

Sandra pozira u dvodijelnom lila kupaćem kostimu popularnog kroja sezone te je poput modela pustila kosu da ju nosi vjetar i podigla jednu nogu kako bi fotografija izgledala što zavodljivije.

Za svoj je izgled u kostimu atletičarka dobila samo pohvale, a neki od komentara glasili su: ‘Tvoje tijelo je savršeno’, ‘Naša jadranska sirena’, ‘Predivna si kao i uvijek’.

Otkako je prije nekoliko godina istesala figuru i kozmetičkim tretmanima promijenila svoj izgled, Sandra se ne libi pokazati koliko je zadovljna sobom.

‘Volim svoje tijelo i u njemu se osjećam dobro, a kada je tako i kada je žena zadovoljna sama sobom, onda sve lakše ide’, rekla je jednom prilikom.