GUŠTI SU GUŠTI

Preplanula i nikad sretnija Natali Dizdar i dalje uživa u ljetu

10.09.2019 u 11:17

Bionic
Reading

S vremena na vrijeme samozatajna pjevačica na svom Instagram profilu objavi kakvu fotografiju tek toliko da s fanovima ne izgubi komunikaciju. Natali Dizdar donedavno je boravila u Americi, a sada hvata zadnje sunčane dane u Dalmaciji

Zgodna glazbenica trenutačno je na Jadranu gdje uživa na odmoru. Pjevačica je u svojoj najnovijoj objavi pokazala kako 'puni baterije' za uzbudljivu glazbenu jesen koja je očekuje.

Tako je u jednom od videa snimljenih na pješčanoj plaži Breezy Point u New Yorku javila se kako bi najavila svoj novi nastup u acoustic/electric postavi u zagrebačkom klubu Sax 19. listopada.

Ovog ljeta je održala brojne nastupe, a onda je otputovala u Ameriku. Posljednje tri godine često boravi u New Yorku budući da joj tamo živi dečko. Naime, prije godinu dana je otkriveno da lijepa Natali ljubi Williama Pergea, Francuzom s njujorškom adresom.

'Izgubila sam glavu', napisala je pjevačica uz fotografiju koju je u to vrijeme objavila, a na kojoj joj William drži ruku na bedru.

View this post on Instagram

#perdrelatête 🙈

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on

'Reći ću samo da mi je lijepo i zabavno. Životi nam se prilično razlikuju tako da prati on mene, ali i ja njega', izjavila je Natali nakon toga za Story.

  • +3
Natali Dizdar (rujan 2019) Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL