zbog obleke?

Ivanka Trump 'izrezala' šogoricu Kimberly s fotografije glamuroznog vjenčanja svoje polusestre, a razlog je nevjerojatan

14.11.2022 u 14:21

Bionic
Reading

Najmlađa kćer bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, Tiffany Trump proteklog vikenda u Palm Beachu na Floridi izgovorila je svoje sudbonosno 'da' 26-godišnjem milijarderu libanonskoga porijekla Michaelu Boulosu. Raskošno vjenčanje okupilo je cijelu obitelj Trump, a društvene mreže preplavljene su snimkama i fotografijama sa svadbe

Bivši predsjednik nije bio škrt na vjenčanju kćeri Tiffany Trump za koju je ranije rekao da mu nije mezimica, već 'najmanje draga', čime je šokirao javnost. Mladenkina kuma bila joj je polusestra Ivanka Trump, Donaldova miljenica koja na društvenim mrežama s ponosom pokazuje prizore s tog velikog obiteljskog dana.

'Kad sam imala 12 godina moj san da imam sestru, ostvario se! Od prvog trenutka kada sam Tiffany primila u naručje i pogledala u te velike, drage, znatiželjne plave oči bila sam oduševljena. Tiffany zrači ljubavlju, suosjećanjem i gracioznošću – atributima koje će unijeti u svoj brak s Michaelom. Želim Tiffany i Michaelu obilje sreće i radosti dok započinju zajednički život kao muž i žena. Neka njihova ljubav bude izvor svjetlosti na ovom svijetu!', poručila je Ivanka pored više fotografija u jednoj od objava. S jedne od njih, iz kadra je izbacila Kimberly Guilfoyle, zaručnicu Donalda Jr.-a.

Inače na izvornoj fotografiji nalaze se mlada s majkom Marlom Maples, maćehom Melanijom Trump, Ivankom, šogoricom Larom Trump te Kimberly Guilfoyle. Sve su žene bile u pastelnim ili haljinama svjetlijih tonova osim zaručnice Dona Jr. inače bivše suvoditeljice političkog talk-showa 'The Five' na Fox Newsu, koja je bila odjevena u crno. Nošenje crne, obično boje žalosti, na vjenčanju tradicionalno se smatra promašajem premda neki stručnjaci kažu kako je to sada prihvatljivo. Pretpostavlja se kako je to razlog zbog kojeg je Ivanka 'kropala' Guilfoyle s fotografije.

  • +11
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'U mnogim slučajevima, posebno ovdje u SAD-u, nošenje crne boje na vjenčanju smatralo se modnim promašajem jer se crna boja obično povezuje sa žalovanjem', rekla je stručnjakinja za vjenčani bonton Elaine Swann, u intervjuu za časopis Brides.

  • +8
Vjenčanje Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia