zvijezda sapunica

Preminuo glumac najpoznatiji po ulozi Dexa Dextera u 'Dinastiji', Joan Colins se oprostila s njim na društvenoj mreži

26.08.2021 u 13:44

Bionic
Reading

U jednoj od najpopularnijih sapunica svih vremena Michael Nader bio je jedan od glumaca koji je svojom pojavom zaludio mnoge žene svijeta. Preminuo je u ponedjeljak u svom domu u Kaliforniji u 76. godini života, a uzrok smrti je rak

'Teškog srca prenosim vijest o smrti mog voljenog Michaela. Proveli smo 18 prekrasnih godina zajedno, s mnogim psima koje smo udomili', izjavila je njegova supruga Jodi Lister za MichaelFairmanTV.com.

Glumac je nedavno bio oduševljen ponovnim okupljanjem prijatelja iz glumačke ekipe 'Dinastije' tijekom virtualnog događaja Emme Samms, kojim se pomagalo prikupiti sredstva za dugotrajno istraživanje COVID-a. 'Radio je na knjizi o svom životu i ovisnosti prije odlaska. Bio je lijep i fascinantan čovjek s mnogo talenata i vještina. Nedostajat će mi zauvijek', poručila je supruga Michaela Nadera.

Glumac kojeg publika pamti kao zaručnika glavne zlice Alexis (Joan Colins), kojeg je zavela i Amanda Carrington (Catherine Oxenberg) u 'Dinastiji', preminuo je u svom domu u sjevernoj Kaliforniji. Karijeru je počeo 1960. godine, a osim po ulozi u Dinastiji, mnogi su ga pamtili i kao glumca u seriji 'Sva moja djeca'.

Posvetu na Instagramu uputila mu je i Joan Colins. 'Tužna sam zbog smrti mog supruga i ljubavnika s ekrana. Voljela sam raditi s njim', stoji u njezinoj objavi.