EKSKLUZIVNO

Premijerno pogledajte novi spot Tonyja Cetinskog 'General bez činova'

14.04.2018 u 07:54

Bionic
Reading

Na dan kad će u sklopu proslave drugog rođendana Magente 1 održati koncert na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, Tony Cetinski objavljuje četvrti singl/spot s albuma 'Kao u snu' koji se od danas može besplatno downloadirati s mobilne aplikacije Moj Telekom ili nabaviti u CD formatu

Premijera videospota za pjesmu 'General bez činova' s novog albuma Tonyja Cetinskog 'Kao u snu' održava se nekoliko scrollova niže na ovom mjestu, istoga dana kada i koncert koji povodom drugog rođendana Magente 1 organizira Hrvatski Telekom na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Tony Cetinski - General bez činova (Official video) Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Snimanje videospota za pjesmu 'General bez činova' održano je u Rovinju krajem ožujka u napuštenoj tvornici Obrada, a novi videospot potpisuje mladi rovinjski redatelj Paolo Gentilini.

Redatelj i majstor specijalnih efekata školovan u Pragu (Prague Film School), Londonu (Escape Studios) i Los Angeleseu (New York Film Academy), zadužen je za cjelokupni vizualni koncept novoga albuma 'Kao u snu'.

Koreografiju statista i glumaca koji sudjeluju u spotu osmislila je Sara Oštrić iz Rovinja, bivša članica i voditeljica studija za ritmiku i ples 'Roxanne', rovinjske plesne grupe koja osvaja prestižne nagrade na natjecanjima kao sto su ESDU Cro Open, Vienna Dance Fest, Dance Fest Novi Sad, itd.

'Bila je to sudbina da Paolo i ja počnemo raditi zajedno! Obojica smo se vratili nedavno u Rovinj i htio sam nešto posebno i drukčije za svoji novi album, a Paolo je pravi majstor za to! Iznimno mi je drago da je produkcija videospota bila u mom rodnom kraju, te da su svi sudionici bili iz Rovinja i šire okolice!', ističe Tony o suradnji s Paolom Gentilinijem.

Tony Cetinski Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

O snimanju spota Gentilini kaže: ''Kao u snu' je naziv albuma koji traži nešto posebno, čarobno i filmsko! To je upravo ono sto sam htio postići za spot 'General bez činova', a da ne izgleda kao tipičan glazbeni video. Za potrebe snimanje spota napravili smo 3 različita seta, posebne kostime te adekvatnu masku kako bi se stvorila specifična atmosfera, koja je na trenutke pomalo mračna, a u suštini romantična i bajkovita'.

Pjesmu 'General bez činova i mnoge drge moći ćete večeras pogledati i na tportalu u izravnom prijenosu koncerta Tonyja Cetinskog od 20 sati.

  • +5
Toni Cetinski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić