IVANA MIŠERIĆ

'Prelijepo goriš': Lijepa voditeljica iznenadila odabirom ekstravagantnog modnog detalja

27.08.2020 u 19:12

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Ivana Mišerić vrlo je aktivna na društvenim mrežama pa je svoje obožavatelje počastila još jednom zanimljivom fotografijom

Zgodna plavuša postavila je na svoj Instagram profil fotografiju na kojoj pozira u automobilu s vrlo neobičnim modnim detaljem koji nije promaknuo njezinim obožavateljima.

Radijska voditeljica začinila je svoj dnevni look s ekstavagantnim sunčanim naočalima u obliku plamena s crvenim staklima za koji je odmah dobila bezbroj komentara.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Gorući......🔥

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

'Prelijepo goriš', 'Wow', 'Slatka si Ivana', 'Top', pohvalili su atraktivnu Ivanu njezini fanovi na popularnoj društvenoj mreži.

Ivana je efektne naočale koje bi se rijetki usudili nositi upotpunila s crvenim ružem i velikim zlatnim naušnicama ringovima. Bujni valovi lijepo su se uklopili u ovaj look popularne voditeljice.

  • +6
Nova kolekcija Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

Iako je prije nekoliko mjeseci prekinula s dečkom, Sandrom Murom, suosnivačem hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat, te se iselila iz stana u centru Zagrebu i preselila u obiteljski dom u Velikoj Gorici, Ivana je provela prekrasno ljeto u društvu svojih prijateljica.

U međuvremenu je postala i zaštitno lice nove kolekcije za ljeto 2020. zlatarnice Karat.