NAJTUŽNIJA PRINCEZA NA SVIJETU

Prekinula šutnju: Princeza Charlene oglasila se prvom porukom nakon hospitalizacije

11.12.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Princeza Charlene koja se zbog, kako je ranije objavljeno, zdravstvenih problema nalazi izvan Monaka na liječenju, prvi se puta oglasila putem društvenih mreža

Južnoafrička olimpijka koju su mediji svojedobno proglasili 'najtužnijom ženom na svijetu', nakon što mjesecima boravila u Južnoj Africi zbog teške upale, vratila se svojoj obitelji, suprugu princu Albertu i blizancima, princezi Gabrielle i princu Jacquesu.

Neprobojni zid šutnje oko princeze prekinula je ona sama, prvom porukom putem Instagrama koju je objavila nakon što se vratila u Monako, a zatim se uputila na liječenje u jednu švicarsku kliniku.

Naime, princeza je nekoliko mjeseci provela u rodnoj Južnoafričkoj republici gdje se podvrgnula višestrukim operacijama zbog infekcije uha, grla i nosa.

Nježnom je porukom, 43-godišnja princeza čestitala 7. rođendan svojim blizancima, a njezina je čestitka sve dirnula.

Princeza je na Instagramu objavila tri fotografije rođendanske proslave princa Jacquesa i princeze Gabrielle, koje su uključivale tortu i ukrase.

'Sretan rođendan, bebe moje. Hvala ti Bože što si me blagoslovio s tako divnom djecom. Zbilja sam sretna. Voli vas mama', poručila je lijepa Charlene.

  • +8
Princ Jacques i princeza Gabriella Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Princeza koja se trenutno nalazi na liječenju izvan Monaca nakon što je pretrpjela duboku 'iscrpljenost, i emocionalnu i fizičku', kako je u razgovoru za medije rekao njezin suprug, nije nazočila proslavi.

Objava na Instagramu njezina je prva javna komunikacija otkako je zadnji put podijelila objavu prije tri tjedna, koja je uslijedila nakon njezina dramatičnog povlačenja iz javnosti.

Fotografije prikazuju 'party odbrojavanja' u ponoć, što je već rođendanska tradicija za ovu četveročlanu obitelj u palači. Princ i princeza bili su odjeveni u pidžame i veselo pozirali oko torte u obliku broja 7.

Na drugim fotografijama snimljenim u obiteljskoj rezidenciji mogli su se vidjeti rođendanski baloni, ukrasi, natpisi i kao i dio raskošnog božićnog drvca.

Inače, princeza Charlene vratila se u Monako sredinom studenog nakon što je šest mjeseci bila u Južnoj Africi zbog zdravstvenih problema i nekoliko operacija. Međutim, samo nekoliko dana nakon zajedničkog priopćenja iz palače objavljeno je da princeza doživljava 'duboki opći umor', što ju je natjeralo da se povuče iz javnih aktivnosti, uključujući tradicionalne ceremonije Dana državnosti Monaka.

Par, zajedno s Charleneinim liječničkim timom i njezinom obitelji, dogovorili su period kliničkog odmora, koji bi, 'iz razloga privatnosti, morao biti negdje izvan Monaka.

Kako je nedavno otkrio njezin otac Mike Wittstock, princeza se dobro oporavlja. 'Moja kćer je dnevno plivala 20 kilometara. Znam koliko je jaka i da će se uspjeti oporaviti i vratiti puno jača', izjavio je otac monegaške princeze.