kakav idiličan prizor

Kate Middleton i princ William objavili su božićnu čestitku: Do sada nikad viđena obiteljska fotografija oduševila je obožavatelje

10.12.2021 u 22:26

Bionic
Reading

Sretni praznici od Cambridgea! Kensingtonska palača objavila je božićnu čestitku princa Williama i Kate Middleton koja uključuje do sada ne objavljenu obiteljsku fotografiju

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea te njihovo troje djece princ George (8), princeza Charlotte (6), i princ Louis (3), odjeveni u ležernu odjeću, dobro raspoloženi i nasmiješeni pozirali su za obiteljsku fotografiju na nedavnom privatnom putovanju u Joradan.

'Drago nam je što možemo podijeliti novu obiteljsku sliku koja se nalazi na ovogodišnjoj božićnoj čestitki,' napisano je u opisu kraj fotografije na Instagramu.

Inače, Jordan zauzima posebno mjesto u srcu vojvotkinje od Cambridgea, jer je dvije godine svog djetinjstva provela živeći u toj zemlji dok je njezin otac Michael radio za British Airways. William je pak Jordan i Bliski istok posjetio tijekom službene turneje 2018. i obećao je da će se jednog dana vratiti sa svojom djecom.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova fotografija mnoge je podsjetila na božićnu čestitku Cambridgea 2020., na kojoj je peteročlana obitelj pozirala odjevena u udobne džempere dok su sjedili na plastu sijena u Norfolku. No, njihova blagdanska čestitka za 2019. bila je ipak najnetradicionalnija – na njoj par i troje mališana poziraju na motoru i prikolici.

Ovaj tjedan obožavatelji kraljevske obitelji imali su priliku vidjeti nikada objavljene fotografije najmlađih članova kraljevske obitelji. Naime, njihova prabaka, kraljica Elizabeta II, u srijedu je slučajno otkrila nikad prije viđen portret svojih praunučadi. Prilikom uručenja Kraljičine medalje za glazbu koncertnom orguljašu Thomasu Trotteru u dvorcu Windsor, obožavateljima nije promaknula obiteljska fotografija koja je bila u pozadini. Fotografija je prikazivala 95-godišnju kraljicu kako drži Charlotte dok je pokojni princ Philip pozirao s Georgeom, a na slici se nalaze i kćeri Petera Phillipsa, Savannah i Isla, te najstarija kćerka Zare Tindall, Mia.