CURE DETALJI

Prekidu Zayna Malika i Gigi Hadid kumovala je treća osoba? Glazbenik je navodno imao aferu s ovom glumicom

16.01.2022 u 22:17

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine odjeknula vijest o prekinu veze američke ‘it’ djevojke i bivšeg člana grupe One Direction, sada su izašle informacije kako je Zayn majku svoga djeteta varao s britanskom glumicom

Vijest o navodnoj aferi Zayna Malika britanskim medijima otkrila je prijateljica glumice Abigail Spencer.

‘Moja iskustva s njim bila su poput Pedeset nijansi sive. Zvala sam ga Mr. Grey. Bilo nam je super zajedno. Rekao je da mu se sviđa moja figura, bio je vrlo taktilan, nosio je crnu jaknu i pio alkohol...’, ispričala je glumica svojoj prijateljici, kako prenosi britanski Daily Mail.

Iako je vjerovala u budućnost veze s Malikom, sve je završilo u trenutku kada je slučajno na njegovom mobitelu vidjela poruku Gigi Hadid sadržaja ‘Nedostaješ mi’.

S britanskom glumicom Zayn je navodno stupio u kontakt u Los Angelesu u baru The Bungalow, a ona je bila pozvana do njegovog stola. Tvrdi da joj se Zayn žalio da ima puno mršavih djevojaka u LA-u te da je ona suprotnost. Potom su razmijenili brojeve i počeli se često družiti.

  • +3
Gigi Hadid, Zayn Malik Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner / Goff Photos / Profimedia

S američkom manekenkom Gigi Hadid, Zayn je prekinuo u listopadu prošle godine nakon što je fizički nasrnuo na njezinu majku Yolandu. Osuđen je prema četiri točke optužnice, ali su on i Gigi usprkos incidentu odlučili zajedno odgajati kćer Khai.